Dravel dravel

Ogillar att ha denna förbaskade olustiga känslan i magen. Något är tokigt men jag vet inte vad och det är ju ännu jobbigare eftersom jag inte kan göra något åt det då. Men det blir nog bra snart! Gäller att vara positiv och se saker och ting från den ljusa sidan.

Har jag nämnt att jag har börjat träna? Det är hur loveli som helst och redan efter två månader så har jag märkt resultat! Det är min nya fling här i livet! Hoppas det fortsätter!



Första advent

I skrivande stund sitter J och jag adventsmyser med glögg och pepparkakor men ändå har den riktiga julkänslan inte infunnit sig än. Kanske är det bristen på snö? Idag när vi åkte iväg för att träna så var det 10 grader varmt och det känns inte okej med tankte på att det snart är december. Men snön kommer förhoppningsvis snart! Hoppas ni har en mysig första advent och att ni tar hand om varandra!

Kan starkt rekomendera Herrljungas lättvinsglögg Choklad & Mocca!

14 februari 2011...

...Var senaste gången jag uppdaterade bloggen! Och varför det var så längesen kan man ju fråga sig. Det har nog helt enkelt varit brist på motivation och ingenting att skriva om. Jag gör ett nytt försök nu och får se hur länge det håller i sig.

Nästa inlägg kommer strax, ska bara hoppa in i duschen efter dagens alla bravader!

RSS 2.0