Trött

När jag inte får sova ordentligt rasar hela min värld. Känns det som i alla fall. Jag längtar bara hem och då ska jag bara sova sova sova. Men Mitt i City (köpcentrum i Karlstad) har tjejkväll där idag med en massa jippon. Funderar på om jag ska gå dit en snabbis, om jag orkar vill säga!


Nu ska jag sticka!

Nu ni mina vänner, nu ska jag ge mig på något som jag inte gjort på väldigt länge. Jag ska sticka en halsduk! Mohahaha! Blev så inspirerad av en tjej som var på Mickans inflyttningsfest som hade stickat en jättefin halsduk. Så nu är det bara att tända lampan, ta fram förstorningsglaset för nu kör vi!


Matlåda

Snart är min lunchrast slut och jag har precis ätit min matlåda. Alltså seriöst, finns det något äckligare än matlåda? Maten är ju typ aldrig god att värma dagen efter och den förbaskade plastlådan. Ogillar väldigt mycket. Men häromdagen lagade jag en pastagratäng med kyckling och den blev fakstiskt helt okej i matlåda. Lasagne brukar också gå an. Samtidigt vill jag inte äta ute varje dag heller, dels att det kostar väldigt mycket om man äter ute varje dag, sen är det faktiskt inte mycket godare eller så nyttigt heller. Så jag får nog gilla läget och fortsätta med matlådan. Hur gör ni? Och vad tycker ni? Matålåda: Hiss eller diss?


Urk-burk!

Hej-å-hå höstdepp! Jag som egentligen gillar hösten, vad hände liksom? Jag känner mig trött, grinig och arg! Men jag får mycket gjort hemma när jag är förbannad. Haha! Jag tror att det bara är en kort period just nu (läs tjej-depp-på-några-dagar), går nog över snart. Bara helgen kommer med blixtfart och jag får sova lite. När jag kom hem igår så tog jag en riktigt powerwalk på typ 40 minuter, SJÄLV! Var riktigt härligt. Men ilskan släppte ändå inte, haha! Inget som hjälper en arg Z! Men idag har jag bestämt mig att jag MÅSTE vara glad! Så hejja mig!

Tillägg: Bilden nedan talar om EXAKT hur jobbig jag kan vara, håller du med J? ;)


Hur är det med er? Höstdepp eller bara allmän PMS? (Googlad bild)


Recept

Min underbara vän Linda ville ha receptet på pannacottan jag gjorde i fredags, så kör hårt L men tappa inte "smeten" på golvet :)

200 g blandande färska bär efter tillgång
Pannacotta:
2 1 dl vispgrädde
2 1 dl mjölk
75 37.5 g strösocker
4 2 st blötlagda gelatinblad
240 120 g vit choklad, hackad

Halloncoulis:
250 125 g hallon
florsocker

Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen i vatten 20 minuter innan tillagning. Koka sedan upp grädden och mjölken i en kastrull. Tillsätt sockret och chokladen. Krama ur gelatinet och lägg ner det också. Låt allt smälta under omrörning.

2.
Sila bort överflödig vätska med en finmaskig sil eller grov duk. Häll sedan upp allt i portionsformar. Låt stelna i kylen i ett par timmar.

3.
Mixa hallonen till en puré med en stavmixer (eller gaffel). Sila bort kärnorna med en finmaskig sil och smaka av med florsocker. Vänd sedan i de färska bären. Servera med panacottan och njut!

4.
Gör gärna lite extra halloncoulis som serveras i en kanna som extra tillbehör.


Receptet finns även på recept.nu


Tokigt

Jag blir så trött på mig själv! Jag missade ju Lite Sällskap igår eftersom jag somnade på stört (som vanligt) så isället tänkte jag titta på det nu i efterhand på min lunchrast. Jag börjar titta på Kanal 5 hemsida och tycker att det är lite konstigt att avsnittet "bara" är tio minter. Efter att jag nästan tittat klart så inser jag att det är nästa veckas tjuvtittsavsnitt jag suttit och tittat på. Och nu är min rast snart slut. Blir så trött på mig själv!

Skratt

Jaha, då var det måndag igen. Helgerna och veckorna för den delen bara går fort fort förbi. Igår var jag så trött så jag orkade verkligen uppdatera. Men jag har verkligen haft en supermysig helg och lördagen var helt fantastiskt rolig. Mickan och jag hade såååå mycket att prata om och skrattade mest hela tiden. Hon har även sjukt roliga vänner så även fast de flesta av oss som var där inte kände varandra så hade vi verkligen roligt. Och bättre värdinna än Mickan finns inte. Jag kände mig som hemma hos D och henne. Nästa gång är det ni som hälsar på hos oss.  

Tyvärr tog jag inte så många bilder... Vi hade så mycket att prata om så jag glömde bort det :)


Mot Skövde

Sådär nu är jag klar, ska alldeles strax ta mina saker och gå till bilen för att köra till Skövde. Jag ser mycket fram emot kvällen och allt som hör till! Mickan är helt underbar som bjudit in mig till sitt hem och där jag ska få sova över, jag är mycket tacksam. Men jag är nervös över hur jag ska hitta till hennes lägenhet, men J har hjälpt mig med en liten vägbeskrivning. Och på tal om J så försöker jag få honom att gästblogga men det vägrar han, haha! Men nu ska jag åka! Ha en fin lördag!

Göra stan

God morgon! Äntligen lördag och nu ska jag springa ner till stan en snabbis helt osminkad och ofixat hår. Men vad gör det?! Hoppas ingen blir rädd för mig bara! Haha! Vi hörs lite senare! Todilooooooo! (så sa hon göteborskan på Halv åtta hos mig och jag störde mig både på det och henne, höhö)

Superwoman

(Bilden googlad)

Vilken superwoman jag är!
Jag har hunnit att handla, lagat mat + "slängt ihop" en pannacotta, färgat håret samt gjort alla "tjejsaker" man gör innan fest! Så nu sitter jag i soffan och har precis avnjutit min allra första pannacotta (som jag gjort själv) och den blev verkligen mums! Men vad nervös jag är inför imorgon, haha! Jag är ändå hundra procent säker på att det kommer bli hur bra och roligt som helst. I somras träffade jag ju Josefa och henne hade jag inte heller sett på flera och så fort vi sågs kändes det som om vi aldrig gjort annat än träffats typ varje dag! Och sånt är ju alltid roligt. Snart är det läggdags men jag lägger upp en bild på MIN pannacotta! God natt på er alla underbara!

Gott (klickbara)

Italiano

Ikväll tänkte jag överraska med lite italienskt småplock. Det brukar uppskattas där hemma och sen är det ju faktiskt så himla underbart gott. Till efterrätt tänkte jag slänga ihop en Vit chokladpannacotta med halloncoulis. Tror ni det går hem hos J? Jag hoppas det i alla fall.


Vit chokladpannacotta med halloncoulis (recept.nu)


En helt vanlig morgon

Oh yes it's friday!! Och jag är fortfarande förkyld! Men är inte alls lika hängig som igår och jag pallrade mig till jobbet så det känns ganska bra! Men vilken rolig morgon jag haft då. Mobilen ringer strax innan sju imorse och då var det från en vikariepool i Linköping som envisades med att jag hette Josefin och hade anmält mig hos dem och efter några divideringar hit-och-dit så insåg hon att jag varken heter Josefin eller anmält mig till någon vikariepool. Direkt efter så tappar jag min ena lins i sängen och ser typ ingenting, och ja jag sover med mina linser! Sen fick J för sig att han skulle agera fotomodell och att jag skulle ta kort på honom som han skulle ha till sitt nya jobb, så det var bara att snällt ställa upp som fotograf. Han tyckte nog det var kul att leka "Top Model", haha. Lärde honom att "smyeze", d v s smile with your eyes och jädrans vad vi skratta :D Speciellt när han rablar upp Covergirls-repliker! Sicken tur att vi har roligt tillsammans i alla fall!



TB


Dumma förkylning

Jag blir så ledsen så ledsen. Jag har gått och blivit dunderförkyld! Hoppas att det går över lika snabbt som det kom! För inget, verkligen inget kan komma ivägen för min lilla tripp i helgen! Bara jag inte får feber så är det lugnt och jag brukar inte få det så lätt, detta kommer lösa sig.

Uppdatering:
Mår fortfarande inte bra, men vill verkligen inte åka hem från jobbet. Ska tröstäta Ben & Jerry's Half Baked ikväll. Det är jag värd!



Ta det rätta. Ta...

Jag har precis ätit en nyttig lunch, blev hemmagjort tonfisksallad och vilken tur att jag kompenserar det med en av min favoritchoklad, Center Nougat! Men tyvärr så känner jag mig lite hängig just nu. Hoppas jag piggnar till snart!


Vilken är er favorit?


22

Nu är det onsdag och helt klart på rätt sida av veckan och självklart gillas det. Helgen närmar sig med stormsteg och jag ska ju åka till Skövde. Kan ju lätt säga att jag är nervös och för vad vet jag egentligen inte, visst vi har inte setts på typ 14 år men va sjutton, det är ju Mickan jag ska träffa. Vi som hade sååå roligt innan jag flyttade till Göteborg. Det känns som om att jag ska på dejt, fast ändå inte, den känslan av nervositet har jag. Visst är det konstigt, haha! Ska bli väldigt roligt i alla fall och det skulle komma tolv tjejer på inflyttningsfesten så jag ser framemot att träffa lite nya människor. Detta kommer bli toppen!

Häääj då!

Beslut

Alltså jag förstår inte hur trött man kan vara, jag blir så lack på mig själv att jag inte bara kan vara pigg på morgonen. Igår somnade jag när "Lite sällskap" precis börjat och sov ganska länge men ändå är jag mongotrött. Måste bli skärpning nu, kanske börja med långpromenaderna igen. Men jag piggnade i alla fall till när jag fick ett speciellt telefonsamtal imorse, ska fundera på hur jag vill göra men det blir nog inget med det känner jag... Men ska ta mig en funderare i alla fall! Föra positiva saker mot de negativa och se vart det väger över mest!

Hoppas ni får en bra dag i regnrusket!


Bebis

(Konstig dag idag! Men jag orkar inte ens diskutera vad jag tycker om valet och dess utfall när det gäller SD, skit är det i alla fall!)


Så istället tillägnar jag detta inlägg till P och C som fått en liten prinsessa inatt. Ett stort grattis till er och hoppas vi ses snart!


Helgen

Vilken produktiv dag det har varit, trots att jag varit supertrött. Vi hade i alla fall en mycket trevlig kväll igår, trots några missöden under konserten men ingen av oss var inblandade. Det är sjukt det där med tjejer och inte kunna samarbeta eller ens kunna vara trevliga mot varandra. Idag har jag hunnit göra massa roliga saker, J och jag åt brunch på Plaza (de har riktigt goda desserter). Efter det åkte vi till Autowåx (BMW-återförsäljare) och tittade på den nya 5-serie Touring, en riktig familjebil. Men jag blev kär i BMW X1 istället så jag får väl byta ut min Pegga och köpa den en vacker dag! OCH självklart har jag röstat, det känns bra att kunna göra sin röst hörd och hoppas det blir som jag vill nu också! Haha!

Detta är Plaza där de har en fantastiskt god brunch. Så snyggt med en "innegård" och fönstren runtomkring tillhör hotellrummen. Mysigt!


En "vill-ha-sak" men i Alpin vit. Den vita som är bakom är en liknande vi har idag!

Rött

Vad jobbigt det blev nu... Jag trodde jag visste exakt vad jag skulle ha på mig ikväll, men det verkar nog inte bättre än att jag inte har en blekaste aning nu. Ska kanske ta mig en sväng på stan. Men först måste jag vänta på att nagellacket torkar, åh vad rastlös jag blir när jag målar naglarna och väntar på att de ska torka. Jag kommer på tusen saker som jag skulle kunna göra, om jag inte hade nymålade naglar så att säga... Haha. Är ni också så eller kan ni sitta still i flera minuter utan att göra något? Jag är en rastlös person!


Rött, rött, rött!

Girls they wanna have fun

God morgon underbara vänner! Nu är det bestämt. Nästa helg åker jag till Skövde för att hälsa på Mickan som jag inte träffat på flera år. Senast var väl innan sommarlovet i sjuan och då var vi väl 13-15 år och nu är vi 26 år gamla. Så ja, det är på tiden! Ska bli jätteroligt att prata gamla minnen och höra allt som hänt tills nu. Så nu har jag ännu en sak att se fram emot!

MEN ikväll är det Ladies Night som gäller med bästa M & M, ska bli grymt kul! Middag hos mig först sen åker vi! Ska vila lite till nu, har knappt sovit något inatt. Det åskade som tusan!


Puss & kram och ha en härlig lördag!

När inte ens kaffe hjälper

Inte ens en kopp kaffe kunde få mig piggare idag! Visst är det sjukt det där, igår var jag hur pigg som helst och idag orkar jag knappt öppna ögonen. Fit for fight måste jag vara ikväll, för då ska det bakas och fixas massa roliga saker! Har även precis kommit tillbaka från lunchen, ching-chong blev det. Och ikväll ville J ha sushi, får se om jag orkar, haha! Snart är det hemgång, drygt tre timmar kvar! Hejja hejja!


Vi har gott kaffe på jobbet, nymalda kaffebönor jämt!


Bakslag!

God morgon alla! Jag tror att min energi tog kål på mig igår, för idag är jag förbaskat trött igen! Haha! Men ska gå och hämta lite kaffe så kommer nog även jag att vakna till liv! Och äntligen fredag och allt, jag älskar verkligen fredagar och helger för den delen! Näe, nu är det dags att sätta fart!

Ha en fin dag så hörs vi snart igen!


(Mobilblogg)

Vi åkte till Maxi förut och handlade inför lördagen. Det var riktigt gött, nästan helt folktomt och gick hur smidigt och lätt som helst! Jag har några få saker till som jag ska komplettera med sen är allt klirrat! Tur att jag matade J innan vi åkte till Maxi, han blir så lugn och fin då! Haha! Så från och med nu ska jag alltid storhandla på torsdagskvällarna! God natt och hoppas på att vara lika glad imorgon! Ps. Jag sjunger fortfarande! Haha!

Speedad

Inget kan stoppa mig idag känns det som. Inte ens otrevliga kunder! Mohahaahaaaa! Jag är nog riktigt taggad inför helgen och därav all energi. Jag vill liksom bara hem och fixa och greja nu... Hoppas de andra tjejerna är lika taggade som jag, men det tror jag om jag känner dem rätt! Lunch nu, hade inte med någon matlåda och det är dåligt gjort av mig. Och jag vägrar äta på Masten! Så är det bara! 
 


Tralla laaa

Morsning korsning kära vänner! Idag är jag på hugget, dansade in morgonen i köket och sjöng Hit me baby one more time med en hårborste som mikrofon! Så detta kan inte annat än att bli en bra dag! Nu jobba järnet sen blir det handla och börja småplocka inför helgen! Vad gör ni?


Inbjudan

Idag har inte alls varit någon bra dag. Som jag skrev tidigare så började allt med en försovning, och sen har det bara gått utför. En jobbig dag helt enkelt och därför är jag väldigt glad över att vara hemma nu. Ska snart gå och lägga mig faktiskt, bara försöka se klart på Idol. MEN det hände en grej idag som fick mig på väldigt gott humör och det var framåt eftermiddagen då det damp ner ett litet meddelande på Facebook. Det var en inbjudan till en inflyttningsfest i Skövde av en tjej som jag gick i samma klass som (låg-till högstadiet i alla fall till sjuan) i Östersund sen så flyttade familjen till Göteborg. Vi har "pratat" via Facebook och jag läser hennes blogg flera gånger per dag! Hon är så himla gó och snäll och jag blev glad när hon bjöd in mig till sitt hem trots att vi inte setts på flera år. Så jag hoppas att jag kan åka. Och tack Mickan för inbjudan. Hon har för övrigt en inredningsbutik i Skövde, jag ska kolla med henne om jag får länka till hennes blogg :) Så åter igen TACK!


Var detta i 6:an tro? Gissa vart jag är, haha!

Blä!

Somnade alldels för tidigt igår, försov mig imorse, dum start på dagen på jobbet, nu rast, sen möte! Wake me up when september ends!


Tips!

Ville bara slå ett slag för programmet Lite sällskap som går varje måndag på 5:an klockan 22. Ni måste verkligen se det. Det är ju så roligt så, ja jag vet inte vad! Gårdagens höjdpunkt måste ändå vara den gamle farbrorn Hans-Göran som inte dejtat på flera flera år. Så gullig, hoppas han hittar "lite sällskap". Sen är ju Filip och Fredrik väldigt bra också, vad tycker ni?


Har ni sett "Lite sällskap"?


LN

Sitter på jobbet nu och det går ganska bra faktiskt, trots isande huvudvärk! Hoppas det släpper och att det inte övegår till migrän... Det är tisdag idag och vad jag längtar till helgen! Jag ska få besök av världens bästa tjejer och så ska vi tillsammans gå på Ladies Night! Det kommer bli såååå roligt! Är sjukt taggad, vi bokade biljetterna i mars någon gång! Haha! Snacka om att vara ute i god tid!

Förresten... när jag kommer hem ikväll så ska jag lägga upp receptet på mina chokladmaränger som jag gjorde igår igen (gjort en gång tidigare). De är väldigt goda! Mums!





Alltså...

Jag blir så jäkla förbannad, ursäkta mitt ordval men jag blev så fruktansvärt arg när jag var på väg hem idag. Ni som inte vet så pendlar jag varje dag till och från jobbet. Och man stöter på många idioter på vägen och idag var inget undantag. Bilen framför mig på E18 vinglar fram-och-tillbaka. Min första tanke var att han säkert sms:ar, vilket pucko liksom. Men sen inser jag att det är nog mer än så... Så fort jag får möjlighet så kör jag om honom och då vinglade han nästan in i mig. Och när jag tittar till i backspegeln så ser jag hur han nästan nickar till! Då får jag nog och ringer polisen. Och nu till nästa dumma sak... I luren när jag ringer dit är det en röst som säger att jag "har plats 62 i kön och min väntetid är längre än 20 minuter". Behöver jag tala om att jag blev ännu argare?! Åh herregud, dagens samhälle alltså. Och om han nu var onykter så fattar jag inte hur jävla dum man får vara att man sätter sig i bilen och kör iväg. Han både riskerar sitt liv och alla andras!! Näe, tummen ner för sådana idioter!!

Kör nyktert tack!!

Blink

I lördags hämtade jag ut mitt paket som hade kommit från Ellos. Jackorna som jag beställde satt som tält och såg inte alls ut som på bilderna. Men däremot mina svarta Blink-känga passade perfekt. De kostade 749 kronor men jag hade 50% rabatt så de kostade inte alls mycket! De kommer användas flititgt senare i höst och i vinter. Jag beställde även ett par andra som jag visat i bloggen tidigare men de har inte kommit än! Nu ska jag bara köpa ett par snygga stövlar så är skorna klara för den här säsongen! (Bilden nedan är lånad från Ellos)


Duktig

Vilken effektiv dag jag har haft! Jag har varit på MIO, Maxi, lagat världens godaste söndagsmiddag, målat en tavla och bakat grahamsbröd. PLUS tvättat i mängder! Trots sjukstuga så har jag haft den bästa helgen på länge. Hunnit med mycket hushållsarbete och mycket mys! Och nu är det dags för Ensam mamma söker!

Tjuvkik på tavlan, vet ej om jag är nöjd eller inte (inspiration från en tavla på MIO).


Grahamsbröd med solros-och vallmofrön.

Tavla

Nu tänkte jag locka fram min kreativa sida och måla lite! Fick lite inspiration när vi var på MIO. Jag använder mig av en canvasduk samt akylfärg!

:)

Nu så...

God morgon underbara vänner! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag! Vaknade upp hyfsat i tid och åt en lång frukost. Sen satte jag igång, idag har jag bestämt att laga balsamicomarinerad rostbiff och det från grunden. Så här blir det ingen köpe-rostbiff inte. Så nu väntar jag på att köttet ska bli klart så ska jag ta och marinera det i balsamvinäger och olivolja! Känner på mig att det kommer att bli supergott! Till det blir det antingen hemmagjort potatissallad eller potatisgratäng och en grönsallad till så klart!

Och jag vet egentligen om jag vågar delge detta, men IDAG SKA VI VERKLIGEN ÅKA TILL MIO!! Vi har hunnit dit de senaste gångerna jag sagt att vi ska dit. Vi ska egentligen inte ha något speciellt men det är mysigt att strosa runt i möbelaffärer och drömma om hur man vill ha det när man blir "stor". Men nu så... Nu blir det MIO!
Vad ska ni göra idag?





Lördagsmys

J och jag har en riktig myskväll, eftersom båda är förkylda så har vi bara tagit det lugnt. Jag lagade ihop en Italien-inspirerad kycklingsallad och den blev riktigt god. Älskar italiensk mat. Håller med J när han förut sa att man blir ännu mer kär när man känner doften av italiensk mat och framför allt när man äter den! Till efterrätt blev det chokladpudding, men det är inte jag så förtjust i. Funderar på om jag ska poppa lite popcorn istället. Och nu börjar filmen igen, Hemma bäst. Vad gör ni ikväll?

En av mina favoriter från Sia

När dagen är kommen

Så ska jag köpa dessa snygga och stilrena bestick från Gant Home. De är hur fina som helst och skulle passa utmärkt till vårt Gant-porslin. Tyvärr blir det så dyrt eftersom jag vill ha åtta stycken av varje. Men en vacker dag när jag har cirka 6000 kronor över och som jag absolut inte har en aning om vad jag ska köpa så kommer jag investera i dessa bestick! Annars kan jag ju alltid önska mig en gaffel lite då-och-då, haha!


De längst ner till höger är serveringsbestick. Ni hittar dem på www.store.gant.com/


Skulle passa perfekt!

Påminnelse!

Jag har i tre dagar glömt att hämta ut mitt paket från Ellos! Så jag tänkte ta mig en promenad och trotsa halsont, behöver lite frisk luft! Vi hörs senare i eftermiddag!

Nymålat

Jag lovade ju att lägga upp bilder på byrån som jag målade förra helgen. Jag blev riktigt nöjd över resultatet! Allt blir så mycket snyggare i vitt. Jag valde en antikvit färg eftersom vi har ett skåp som går i mer antikvit än vit (kan jag visa en annan gång).
Före


Efter


Detaljer, tavlan har jag gjort själv.


Denna underbara kandelaber fick jag i 25-års present av J.

Sådär ja...

Nu börjar det lika något! Fredag och om några timmar är det helg på Herrgårdsgatan! Men det blir tyvärr inget spa på lördag som vi hade planerat och det är lite synd, en annan gång helt enkelt! Och så får vi hitta på något annat istället. Jag tänkte i alla fall försöka lägga upp bilder på byrån som jag målade i början av veckan. Det blev riktigt snyggt!

Kram från mig!


Moving on



Ni som inte vet så älskar jag verkligen Sarah Dawn Finers musik och även hon som person verkar vara så härlig och som jag skulle vilja ha i mitt liv... Just nu när mycket känns konstigt och är lite nere så älskar jag att lyssna på hennes musik. I två dagar i rad nu när jag har tagit bilen för att åka till jobbet så har Moving on varit på radion. Det känns som ett tecken, jag måste vara stark och klara detta!


Moving on

Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
‘Cause I can make a change on my own

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I’ll be fine

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

(I can move it) To a brighter dawn
(I can move it) Gotta take the fight
(I can move it) I can make it right
I can make it right

I’m moving onnn….
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

I can move it, I can move it



Humör

Det är ju verkligen konstigt detta med mitt humör... Ena sekunden kan jag vara hur glad och positiv som helst, för att i andra sekunden bara bli allmänt grinig och sur. Trots att jag egentligen inte har någon anledning till att bli det. För det är tvärtom, jag borde verkligen vara superglad nu, och det är jag, för det händer positiva saker hela tiden, men ändå kan jag komma in i dessa deppstunder. Det kanske är en allmän tjejgrej? Suck...




Halv åtta hos mig

Nu är det cirka två timmar kvar tills jag får åka hem och vad jag längtar tills jag får slå på tv:n, Halv åtta hos mig börjar ju sändas idag igen och som jag har längtat! Jag älskar det programmet. Hur roligt är det inte att få följa med alla olika sorters människor hem till dem, se hur de bor, hur de inreder sitt hem och framför allt hur de lagar mat och vad de lagar för något. Sen gör ju Helge Skoog ett hur bra jobb som helst, så rolig att lyssna på! Jag skulle verkligen vilja vara med i programmet, men jag vågar inte. Är en liten fegis där tror jag...


Skulle ni vilja vara med?


Jag fick...

Ett mejl av J idag... BMW is the shit :)


Om vi en dag får barn så önskar vi oss denna!


En helt vanlig måndag!

Äntligen måndag! Eller vad säger ni? Kom precis in till jobbet i alla fall och ska precis sätta fart! Detta kommer bli en bra dag det känner jag. Hoppas veckan går fort för på lördag ska vi ju på spa, längtar!

Åhh, måste bara berätta en sak, i natt drömde jag en riktigt sjuk dröm om J och det knäppa var att han drömde "typ" samma sak fast det var om mig. Jättekonstigt och skumt... Näe, nu är det dags att köra! Hörs senare och glöm inte bort premiären av Halv åtta hos mig ikväll! Så som jag har längtat till denna dag!


Fixardag

Åhh vad skönt det är att få sitta ner en stund. Vi åkte som sagt till IKEA och hittade lite saker, bland annat trådlådor (heter det så?) med ett ställ som jag skulle ha i garderoben för att en gång för alla få ordning och reda där. Jag hittar liksom ingenting bland mina kläder och allt ligger huller om buller och det hatar jag. Men äntligen idag så fick jag ordning på det. Jag har nog plockat, fixat och vikt kläder i flera timmar. Det tog liksom aldrig slut. Men nu är allt klart och varje liten grej har sin plats! Grymt! Jag har också hunnit måla en byrå och en bricka med fina detaljer på. Jag tänkte jag skulle lägga upp före och efter bild när allt har torkat. Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Var även inne på Gallerix där en supertrevlig tjej hjälpte oss att rama in vår förlovningsbild och det blev så himla fint! Sammanfattningsvis kan vi säga att dagen har varit en riktig fixardag och imorgon får jag ta tag i städningen! Wohooo!

Så nu är denna helg över och jag är taggad inför en ny jobbvecka! Jag har insett att jag måste se det positiva ur saker och ting för att kunna göra vardagen lite lättre och roligare. Hoppas ni har haft en bra söndag! Kram och god natt till er alla!
Den är mycket finare i verkligheten

Söndag

Men vad helgen går fort! Redan söndag, men det går ju bra det med, är ju trots allt ledig. Igår hann vi inte till Mio, så det får bli idag istället och även IKEA ska vi hinna med. Igår när vi var på stan så fastnade jag i alla affärer och hittade massor med fina saker. Tur att jag egentligen har köpstopp. Haha! Det kom jag på när jag stod i kön för att betala alla fina höstkläder. Men äsch, man lever bara en gång, eller vad säger ni?

Vi hade även en väldigt mysig kväll hos C & P. Träffade lite nytt folk och de var jättetrevliga. Och alla goda kaksorter och tårtor var helt fantastiska. Tyvärr har jag inga bilder från kvällen, så jag bjuder på en sommarbild idag igen och den är tagen på deras altan, så fint så...
Tack för igår!

Allt är kalas

Jag hade nog glömt hur det var att längta efter helgen efter att ha haft fyra veckors semester. Nu är ju första jobbveckan avklarad och det har gått ganska bra tycker jag! Men det var väldigt härligt med helg. J och jag hade en mycket mysig fredagskväll och idag sov jag länge. Men nu är det dags att göra sig i ordning för en liten sväng på stan. J behöver nya jeans och jag vill in till MIO. Sen ikväll åker vi till Granhult för tårtkalas! Ska bli riktigt mysigt, så ett stort grattis till dig C som fyller år idag!

Jag önskar er en härlig lördag! 


Bilderna är tagna i somras på ett mysigt café i Nyköping
(klickbara)

Hittat i telefonen

Snokade runt i min iPhone förut och hittade lite anteckningar som jag skrev när jag var i Italien så här kommer ett utav dem... Med titeln Kräftor.

Vilken dag det har varit! Cirka 30 grader varmt och vi har legat vid
stranden hela dagen! Underbart att bada i havet! Och vi är röda som
kräftor bägge två! Efter några timmar på stranden gick vi tillbaka
till hotellet för att göra oss i ordning för att vandra på stan. Vi
gick till den gamla delen utav stan! Men där var det inget liv så vi gick tillbaka
till vårt område och tittade på solnedgången och åt middag. Dagens mat
blev grillad fisk! Det var okej! Förresten till lunch blev det pizza.
Igen... Dags för sängen nu! Och en sak till, svårt att sova har jag!
Och inte pga värmen (för vi har ac) Men det är så LYHÖRT! Hör allt!!!

Ciao!



Jag längtar tillbaka så sjukt mycket! Har ni ätit äkta italiensk glass någon gång?


Fredag

Äntligen fredag! Ska bli riktigt skönt med helg! Ska verkligen försöka att njuta av att vara ledig och kanske ge sig ut på en långpromenad. Har ju hört att vädret kommer vara toppen med en massa sol! Hoppas hoppas (kollade väderprognosen nu och den verkade ha ändrats! Suck!!) Och på lördag kväll ska vi till Granhult och fira bästa C som fyller jämt!

Kram till er!


Snart är det fredagsmyyyys

Men först ska jag avverka lite jobb! Jag glömde ju berätta en sak för er... Igår överraskade jag J med en present! Jag bokade Dagsspa på Loka Brunn, både han och jag behöver en heldag med avkoppling! Och det är ju så himla mysigt där! Vi åker nästa lördag och jag längtar redan!


Back to business

Nu har jag jobbat de tre första dagarna efter min semester. I måndags var jag riktigt på gång men visste samtidigt att bakslaget skulle komma. Och det gjorde den. Med besked dessutom. Haha! Åh vad trött jag har varit men det har ändå gått förvånansvärt bra, jag jobbade ju till och med över idag! Det var ju självklart trevligt att träffa alla arbetskamrater igen också :) Idag fick jag några av de bilder jag skickade för framkallning för några dagar sedan. Men Fujidirekt, som jag beställde från måste nog se över sina leveranssätt. Jag fick ett brev igår med cirka fyra bilder och idag fick jag ett till med lika många i, så imorgon lär jag få ett till med resterande hoppas jag! Men så onödigt liksom. Ett utav bilderna är tagen när J och jag förlovade oss 2008. Jag hittade den i min gamla kamera så jag var tvungen att framkalla den!

Förresten... Vad fina kommentarer jag har fått av er! Kommentera mera, det är så mysigt att läsa :)

Ett smakprov. Ps jag ÄLSKAR våra ringar i vittguld! Ds

RSS 2.0