Hej-å-hå!

Helgen är redan slut och nu är det återigen dags för måndag och ny vecka. Men denna dag började inte som alla andra, eller jo... I alla fall med att gå upp med tuppen. Men vad jag hade för mig imorse berättar jag när det eventuellt är klart! Så ni får hålla er till tåls...

Jag har inget speciellt inplanerat denna vecka förutom att vänta och det hoppas jag att jag slipper eftersom jag är världssämst på att göra det. Det är en egenskap jag verkligen saknar och måste bli bättre på. Jag tror att det är mitt ursprungs fel, en hetsig libanes med hett temprament, c'est moi! Fråga J bara, hahahaha! Eller inte ;) Men jag är bra på mycket annat, så det så!



(google)


Och jo...

...en sak till. Pepparkaksdegen är minst lika god ogräddad. Stackars stackars mage... Haha!

Inte som jag tänkt...

Haha, det blev varken något bak eller promenad idag. När vi gick ut för att gå så möttes vi av snöstorm och känslan av att vilja gå ut och gå försvann ganska snabbt. Det blev en liten tur i bilen och det är ju minst lika mysigt och alldeles snart ska vi bege oss ut igen för att åka upp till lilla familjen på Granhult! Så baka får vi göra en annan dag! Hoppas ni har haft det bra!
Titta!! Vår hårt trafikerade altan. Kan det bero på brödet jag lagt ut? Jag ska nog ta och bygga en rondell och trafikljus för så här kan det ju inte vara :)

Första advent

Idag är det första advent och dagen innan imorgon som är en viktig dag för mig. Så jag har bestämt att vi ska ladda upp med bak och mys för hela slanten. Mysmongosarna ska även försöka hinna med en promenad. Jag önskar er en helt underbar söndag i detta härliga vinterland!

Julmys

Det är änna dags för ett inlägg tycker jag! Idag har vi julpyntat lite i vår lilla men ack så mysiga lägenhet. Jag är inte så mycket för massa tomtar och röda gardiner. Jag gillar när det är stilrent! Vi kör en bildbomb så får ni se hur det ser ut. Stjärnan blev inte så snygg i fönstret på grund av gardinen så i väntan på nytt boende så hänger den bra där. Adventsljusstaken har jag gjort själv. Hittade en jättefin betongbricka men tyvärr fick ljusen inte plats på rad, men det får duga. Hur ser det ur hos er? Nu är det pepparkakor och julmust som gäller. Kram på er!

Idag är ingen vanlig dag...

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA ÅR! ETT STORT GRATTIS TILL DIG ÄLSKLING!


Hallå måndag!

Måndag idag, vilket innebär ny vecka och nya möjligheter. Men denna vecka börjar med en dunderförkylning och utan luktsinne! Kul! Snacka om panik imorse när jag stod i duschen och inte ens kände lukten av shampoot! Illa! Haha! Men jag hoppas dagen går fort så jag kan åka hem och kurera mig PLUS att jag ska lägga upp en massa bilder från vår lata söndag vi hade! Önskar er en härlig måndag underbara vänner!



Bjuder på en mongo-bild från igår. Jag står i duschen... På IKEA!!!


Knas

Blogg.se verkar ha fått sig en knäpp. Jag får lägga upp bilder från idag imorgon istället. För detta går ju inte. Kämpa blogg.se!!

Kryddsaxen

Igår använde jag kryddsaxen för första gången som jag beställde från Mika Design. Den var perfekt när jag skulle ha färska örter till min foccacia jag bakade. Vi gillar!


Har ni provat?

Födelsedagsfirande

Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll igår med Js familj och släkt! Som sagt så lagade jag en italiensk buffé och den blev verkligen bra! Jag som alltid annars är självkritisk och tycker aldrig att maten jag lagar är tillräckligt bra blev nöjd. Gästerna verkade tycka om den också och det är ju alltid roligt! J (och de andra och jag) hade i alla fall mycket trevlig kväll och det betyder allt! Det finns inget bättre än att göra honom nöjd och glad. Tack alla som kom igår. Ni är bäst!
Eftersom det var J vi firade fick dukningen bli stilren med snygga ljuslyktor.

Fredagsmys och förberedelser

Full fart mot fredaysmys och hur gött är inte det?! Ikväll blir det mys men på ett annat sätt. Vi har bjudit hem Js familj och släkt på lite kalas. Karln fyller ju år nästa vecka och vi passar på att fira honom imorgon. Så med Idol i bakgrunden så ska vi städa och baka massa goda saker och förbereda inför morgondagen! Och eftersom jag är perfektionist ända ut i fingerspetsarna så vill jag att allt ska vara perfekt! Glömde ju berätta att jag beställde en tårta igår, den heter ChokladKärlek. Det är en tårta med kladdkakebotten, fyllning med vaniljpannacotta och mjölkchokladmousse och tunn vit choklad runt hela tårtan! Låter väl rätt gott va?! Och den passar alldeles utmärkt till oss som verkligen älskar choklad. Jag kommer att ta kort på den när vi hämtat den!


Hittade faktiskt en bild när jag googlade. Nå vad tycker ni?


Ljus och toaborste

Äntligen så fick jag tummen ur och åkte till IKEA och köpte ljus, har ju varit på gång dit tidigare men kom aldrig iväg så jag passade på idag medan J är på äventyr med hans jobb. Trots att han sagt till mig tidigare att han gärna följer med men så hetsig, ivrig och envis som jag är så åkte jag dit själv. Men insåg genast nackdelen med att gå där själv:
  • Det är sjukt tråkigt...
  • Ingen att busa och retas med...
  • Vem ska jag bolla massa idéer och tankar med? Mig själv? -Näe! Då skulle det bli krig i mitt huvud...
  • Ingen som kan bära, kan lova att det blev tungt när man tydligen shoppar på sig ljus för 400 kronor! OCH en toaborste!
Så summan av det hela var att jag lyckades göra det jag ska, snabbt som tusan och nu sitter jag hemma och precis ätit tre skivor hårtbröd och det är tyvärr vad min magkatarrsmage klarar av just nu!

Ljuskorgen innan IKEA och efter IKEA (Bortse från sakerna i bakgrunden. Haha)

Skryt!

Ibland måste man få skryta och det tänker jag göra nu. Så det så! Jag har verkligen världens bästa fästman. Ikväll när jag kom hem från jobbet så möttes jag av en söt liten gest. Jag älskar verkligen sådana mysiga saker och det gör så himla mycket och det behövs verkligen när jag har haft en bra men tuff dag på jobbet! Du är bäst J!
Så fint med bandet runt! Han kan min man!

Måndag eller onsdag?

Men suck vad dålig jag är på att uppdatera... Men jag har inte haft så mycket att skriva om egentligen och jag ska försöka bättra mig! Jag har som sagt varit hos mamma sen i fredags och tagit hand om henne så gott som jag har kunnat och det har verkligen varit jättemysigt att vara hemma i så många dagar. Idag är jag dock tillbaka på jobbet och det känns som om att det är måndag fast det är onsdag. Så det är ju faktiskt snart helg igen och det gillar vi. Men lite förvirrande är det. I helgen så ska vi fira J som fyller år nästa vecka och då är det hans familj och släktingar som kommer. Det ska bli riktigt roligt och temat kommer att gå i, ITALIENSKT. Skräll eller hur, haha! En vacker dag så ska jag flytta till Italien, eller i alla fall ha någon form av "relation" till detta underbara land...



Äntligen fredag

Det går faktiskt inte att undvika att veckorna går väldigt fort! Det är ju fredag igen och hur underbart är inte det?! Jag kompar idag så jag slutar vid tolv för att åka till Kristinehamn och träffa svärföräldrarna en snabbis för att sen dra oss mot Göteborg! Det ska bli mysigt att träffa familjen igen! Nu har jag precis varit och köpt fika till E och mig. Jag tyckte vi behövdes piggas upp lite! 

Vad gör ni i helgen?

 


Härliga underbara torsdag

Idag finns det absolut INGET som kan stoppa mitt glada humör! Idag är jag glad för att mammas operation igår gick superbra. J kom hem helskinnad och där han lyckades rädda ett rådjur från att bli överkört d v s hans bromar fungerade alldeles utmärkt. Jag är glad för att jag imorgon ska få åka till min underbara mamma. Plus att jag ska få stanna där ända tills på tisdag! Sen älskar jag att det är snö ute också, trots att jag igår halkade precis vid jobbet och gjorde bort mig och gjorde illa mitt knä! Men det är ju såååå fint och ljust ute! Idag är alltså en gillar-dag! Hoppas ni mår bra också!


Tisdag

Härligt med tisdag! Eller vad säger ni?! Jag tycker det i alla fall för det innebär att J kommer hem imorgon. Förutom det så händer det en ganska stor sak imorgon. Min underbara och bästa mamma ska opereras. Jag vet att det kommer att gå hur bra som helst men jag är ändå jättenervös. Det värsta är att jag inte kan vara där när det händer heller, utan jag kommer åka ner dit på fredag och stannar där till på tisdag kväll! För er som inte vet så bor min familj i Göteborg och jag bor alldeles för långt bort ifrån dem... Saknar dem sjukt mycket!


Städ-söndag

En sanning om mig själv; jag är sjukt pedantisk. Jag ogillar när det är stökigt och smutsigt och idag har vi verkligen städat i vartenda litet vrå i lägenheten. Vi har putsat fönster, både in- och utvändigt, dammat av vartenda litet vrå och tvättat allt som går att tvätta, inklusive gardiner! Jag har till och med diskat varenda ljusvas och ljushållare. Jag älskar när det är rent och snyggt och det är det precis överallt just nu. Vi (läs J) tittar på Formel 1 nu och jag gör typ ingenting. Det är vi värda. Hoppas ni har en skön söndag!


Rena och fina

Så mycket bättre

Jag vill bara tala om att jag har ett nytt favoritprogram. Det är så klart Så mycket bättre. Ett program med en riktig "feel-good-känsla" Förra veckan när det var Di Leva så ändrade jag helt och hållet uppfattning om honom... Visst han är fortfarande weird men vilken skön typ ändå! Och när det kommer till hans låtar så gillar jag dem mycket mer nu än förr. Ikväll är det Petters tur att hyllas och tolkas och det ska bli intressant att följa!
Vad tycker ni? Vilken är er favorit? Själv tycker jag att Lasse Berghagen är en mysig typ!

Bästaste

Jag vet, det finns inget som heter "bästaste" men jag har alltid sagt så! Och Mickan är verkligen en bästaste! Jag hämtade precis ut mina paket som hade kommit med posten och där låg det överraskningar. Dels hade hon fixat så jag fick kryddsaxen och det gillas. Hon hade också skickat med två presenter. Så himla gulligt! TACK! Visar stjärnan sen när den är på plats! Kommer dock dröja några veckor till!




Det lilla extra




Äntligen kom mina ful/snygga skor! Dessa kommer vara perfekt till vintern.

Hämta paket!


Wihuuuu! Två av mina paket har kommit! YES YES YES!! Jag beställde en jättestor julstjärna till fönstret från mika design! Tror det kommer bli toppen! Beställde Ernsts kryddsax också. Men den är så eftertraktad antar jag så den är restad! Det andra paketet är mina "Uggs" jag beställde i augusti??!!


Z goes curly

Igår så träffade jag min underbara vän D! Vi hade en mycket rolig kväll där gamla minnen blossade upp! Herregud, vilken tid det var på Nordby Studentbostäder!



Egobild! Här är den andra halsduken jag stickat. SÅ underbar!


Jag är...

...så himla dålig på att uppdatera. Men ibland har man inget att säga, inget att tillföra och jag är inne en sån period nu. Jag rycker nog snart upp mig igen och blir mitt vanliga jag! Det är ju ett faktum att jag gör inget annat än jobbar känns det som! Haha! Men lite ljusglimtar finns det faktiskt i höstmörkret; Ikväll kommer J hem och jag har i vanlig ordning saknat honom. Mycket. Och imorgon ska jag faktiskt träffa en mycket god vän som jag tillbringade mina fyra första år i Karlstad med, d v s DENNY-BOY!!! Vi ses tyvärr inte alltför ofta och nu var det bra längesen faktiskt. Så imorgon blir det lite käk på Bishop med hårdrockar'n!



Saknar er alla!!!


RSS 2.0