YES!

Äntligen är det fredag och min tur att gå på en välbehövlig semester! Så det är nog den bästa dagen på länge! Åhh vad jag har längtat! Det bästa är också att jag slutar 14 och då kommer min underbara svägerska och hämtar mig och drar på en liten shoppingrunda. Och ikväll ska vi åka till stugan med ett litet fikastopp i Sköllersta! Den här dagen kommer bli toppen. Det känner jag det!

<3

Små saker som gör't

En av många saker som gör mig glad är när jag kommer till jobbet och öppnar upp mejlen och där ligger det ett långt mejl från en underbar person. Det är ju de små sakerna som gör't!

Tummen upp för mysiga mejl! Nu ska jag ta och svara på det!


Melissa Horn

Jag har egentligen aldrig lyssnat på Melissa Horn men var inne på Facebook förut och såg att några av mina vänner har "gillat" henne. Då tänkte jag att jag måste i alla fall provlyssna så jag sökte på Spotify och började lyssna på skivan "Säg ingenting till mig".

Har ni lyssnat på Melissa Horn? Vad tycker ni?


Film

Uppdaterar bloggen med en iPad! Och jag vet inte vad jag tycker egentligen, men i brist på en dator så får det duga antar jag! Jag ska snart sova men innan så tänkte jag kolla om den nya biofilmen "Kärlek på italienska" har kommit ut på biograferna och det hade den, MEN inte i Karlstad?! Suck!!! Jag skulle verkligen vilja se den nämligen! Den har ju fátt toppbetyg!

Just ikväll får jag nöja mig med Top Gun :) God natt alla!

Det går framåt...

Snart är klockan 18 och jag får åka hem. Och jag fick även kompa på fredag så jag slutar redan klockan 14! Hur gött är inte det liksom. Sista arbetsagen innan semestern och allt. Det var tur också eftersom jag har en del att fixa. Ska förmodlingen umgås med världens bästa svägerska också!

Oh yes!!!

Hittade denna...

När jag kollade lite på google. Hahaha!


Mongomåndag!

Hur svårt kan det vara att bara vara pigg en måndag?! Jag har ju upplevt några måndagar i mitt liv så att säga. Att man aldrig vänjer sig! Jag känner mig som en zombie! Och idag jobar jag till 18. Suck. Hoppas dagen går fort!


Paket

Åh, nu kom jag ju på att jag har beställt massa saker. Hoppas de kommer innan veckan är slut. Annars blir jag lite besviken...

Lördag & söndag

Bloggandet har inte alls varit på topp, men jag varnade er redan igår eftersom jag inte hade med någon dator. Men vi har precis kommit hem efter en toppenhelg på landet. Vi har i vanlig ordning haft det jättebra med mycket god mat, gott sällskap och mycket skratt. Det bästa var också att vi alla var samlade där. Och det är grymt att vi alla kommer så bra överens och kan ha så konstiga diskussioner om allt och inget. Vi kom fram igår sent på eftermiddan och då firade vi svärfar med mat och massa goda efterrätter. Det var en lyckad kväll för alla tror jag :)

Idag så har J och jag uträttat lite viktiga ärenden i Skavsta. Vi svängde även förbi Nyköping och tog en fika. Mysigt, synd att det regnade som bara den. Men vi satt ute ändå, för de hade inrett så mysigt så man kunde sitta under tak. Och jag drack Loranga och det var inte igår. Haha! Men som sagt är vi hemma nu precis, blir en dusch snart och sen rätt i säng. För i morgon är det jobbdags igen...


Lägger upp en massa random-bilder. Njuuuut. Haha! :)

Mot landet

Snart slutar J jobbet och då åker vi mot landet. I fördmiddags hann jag faktiskt träffa C, vilket var väldigt mysigt. Vi tog en fika och sen skjutsade hon mig så jag slapp ta tåget. Tusen tack för det vännen! Och vad glad jag är för din skull och för det du berättade! All lycka!

Det kommer bli dåligt med uppdateringar under helgen nu. Har inte med någon dator. Men ska försöka mobilblogga.

Ha en fin helg allihopa

<3


167

Nagellack kan verkligen vara riktigt snyggt! Och speciellt nu till sommaren när man kan ha lite starkare färger. Min favorit i år är Depends nummer 167. Väldigt snyggt till sommarbruna händer och fötter. Och det bästa av allt är att de är väldigt billiga (ca 25kr) och att det är en liten flaska så den hinner aldrig torka. Ett tips är att använda är ett överlack. Jag använder O.P.I Top Coat (ca 150kr) över lacket så håller det betydligt längre.

Näe, nu måste jag verkligen göra mig i ordning för att snart åka mot landet...

It's friday and I'm in love

Vad gött att det äntligen är fredag! Veckan har gått väldigt segt och jag har varit väldigt trött. Så vad skönt att det är helg nu. I morgon ska vi åka till stugan som ligger utanför Vingåker och fira bästa svärfar på hans födelsedag. Vi kommer nog att sova kvar. Finns nog inget bättre än att återhämta sig på landet. Sen kommer ju Js syskon att vara där också. Det kommer bli en riktigt myshelg, det känner jag på mig.

Förresten, förut på lunchen så åkte jag och Em till stan och jag hittade äntligen klänningen som jag sett på H&M i Karlstad men som inte fanns i min storlek. Den kommer bli toppen att använda när jag snart har semester. Och billig var den också, 199 kr. Köpte även lite smycken och en liten söt väska till min kamera. Men det visar jag en annan gång!


Pimp my iPhone

Eftersom min iPhone är en av mina käraste ägodelar så vill jag ha något som skyddar baksidan. Speciellt nu när det är sommar och man sliter ju rätt mycket på en telefon. Någon som har lite tips på snygga skal/fodral till en iPhone 3GS? Jag gillar enkla och stilrena saker!

Denna är INTE min stil riktigt...


Shopping

Efter jobbet hann jag med en lite shoppingtur. Hittade en jättefin t-shirt till J på MQ. De har ju massa rea nu. Så jag passade på :) Och till mig hittade jag lite krimskrams... Hittade även en vit tunika/topp från H&M. Men Det tar så långt tid att lägga upp bilderna.
God natt på er :)

Tack

Titta vad jag fick av J när jag kom hem från jobbet! Vad glad jag blev! För jag behövde verkligen lite uppskattning mitt upp i min stressiga eftermiddag som jag haft idag!


Io amo l'Italia

För flera år sedan, när jag började på gymnasiet tror jag att det var, så lyssnade jag på ganska mycket italiensk musik. Och för några dagar sedan hittade jag Laura Pausini på Spotify och just den skivan Resta in ascolto som jag lyssnade som mest på just då. Vilken konstig känsla jag fick i kroppen när jag började lyssna på den. Det var som om allt kom tillbaka från den tiden och helt plötsligt så känns sångerna ännu bättre. Även fast jag inte förstår allt hon sjunger om, så hänger jag ändå med lite. Läste ju italienska ett år när jag gick andra året på gymnasiet. Jag skulle verkligen vilja lära mig ännu mer och kunna prata flytande italienska. Älskar det språket, så härligt och romantiskt och även landet så klart! 

Kanske ska läsa någon kvällskurs till hösten. Har ju funderat på det i flera år...

 


Glädjekalkyl?

Mina så kallade vänner på jobbet skrattar åt mig. Eller rättare sagt, de skrattar åt mitt sätt att räkna ned tills min semester...

Jag räknar så här: Jag går på semester fredagen den 30:e juli. Alltså är det sex arbetsdagar kvar. För att... Idag är jag ju redan här och nästa fredag behöver jag ju inte heller räkna med för det är ju då jag går på semester och är ju ändå på jobbet och skadan är ju skedd liksom. Chefen och några andra skrattar åt mig och tyckter jag gjort en glädjekalkyl. Så tokigt är det ju inte, eller hur?! :)



Glass i stora lass

Det blev ingen promenad. Så jag lassade upp med glass istället. BEN & JERRY'S HALF BAKED! De gör lätt den godaste glassen! Förutom den äkta italienska glassen i Italien så klart :)

Vilken är er favorit?


Kamera

Idag kom min nya kamera. Det blev en Sony DSC-W350. Köpte den på Dialect i Kristinehamn! Så det blir nog en promenad i kväll för att testa och se hur bra den är! Förhoppningsvis slipper ni den dåliga kvalitén på mina bilder. Men jag kommer nog lägga upp en och en annan bild tagen med mobilen också, eftersom den är ju jämt med i väskan!

Nedräkningen

Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar till min efterlängtade semester. Jag känner att jag verkligen behöver det nu. Hoppas bara att vädret blir perfekt, men jag är säker på att det kommer bli toppen ändå!



Bjuder på en gammal bild från förra sommaren när vi var i Vingåker på kalas



Den 19 juli 2008

Idag har jag och världens bästa fästman varit förlovade i två år. Vi förlovade oss i Karlstad den 19 juli 2008. Den dagen är lätt den bästa dagen i mitt liv. Hela lördagen var så perfekt, vädret, picknicken, båtturen och vår mysiga middag vi åt vid hamnen.

Tiden går så himla fort och jag vet att vi hade lovat varandra att vi skulle gifta oss inom två år. Men ibland blir det inte som man har tänkt sig av olika anledningar. Men vi kommer snart att ta tag i det. Det vet jag.

Jag vet att du är inne och läser min blogg då och då :) Så jag vill bara säga att jag älskar dig över allt annat och är så himla glad över att jag har träffat dig och att du är min. Tack för att du står ut med mig alla gånger då jag är på ett riktigt "tjej-humör" och beter mig knasigt. Tack för att du finns min underbara nötnos och habibi!





Panik!

Ibland brukar jag skölja munnen med Listerine efter att jag borstat tänderna. Och likaså denna måndagsmorgon. Men det hemska var att när jag skulle åka till jobbet så stod polisen och hade nykterhetskontroll. Och jag fick panik efter alla artiklar i tidningen om att det ger utslag osv... Men jag hade verkligen tur och slapp blåsa, inte för att jag tror att det hade visat något. Men man vet ju aldrig... Haha!

IDAG ÄR EN STOR DAG FÖRRESTEN, BERÄTTAR SEN :)






By the way

Snart kommer ni förhoppningsvis slippa min kassa kvalité på mina bilder. För jag har beställt en ny kamera. Hoppas jag får den till veckan!

En helt härlig söndag

Precis som rubriken säger har vi haft en helt härlig söndag. Vi åkte upp till P och C idag igen och hängde vid poolen! Vi hade tagit med oss en liten present till deras nybyggda pool, Dinosaurien Uno. Han gillade sitt nya hem och sina nya ägare. P & C har det verkligen superfint hemma och jättemysigt. När vi kom upp hade C bakat scones och gjort hemkokt jordgubbsmarmelad. Hon är verkligen duktig den tjejen! Efter att vi hade plaskat i poolen några timmar så åkte vi till Vedugnen och åt lite mat. Jag tog en Vedugnstoast med oxfilé. Det var jättegott! Och till efterrätt tog vi en glass längs med älven. Karlstad är verkligen en mysig stad!

Hoppas ni har haft en mysig söndag! För det har vi <3

I fredags

Igår blev vi bjudna upp till P & C. Det är alltid lika trevligt att träffa dem. Och dem har jag lärt känna genom Joakim. Och det är så lätt att umgås med dem, mycket skratt och livliga diskussioner har vi alltid. Och C lagar så himla god mat! Tack för att vi fick komma till er. Idag hoppas jag att ni kommer till oss :)

Resa eller inte resa...

Om ungefär två veckor har vi vår efterlängtade semester. Vi sitter just nu och funderar på vad vi ska hitta på. Jag är verkligen sugen på att ta någon resa och befinna mig i ett annat land under en vecka. Året som gått har känts väldigt tuff och påfrestande. Så just därför skulle det vara väldigt skönt att få lite miljöombyte. Men restresorna är ganska dyra just nu. Så vi får se vad som händer. Annars får vi göra som vi gjorde förra året. Roadtrip med bilen genom Sverige. Jag tror vi räknade att vi åkte över hundra mil runt om i Sverige. Båstad var helt klart bäst och Malmö visade sig vara ganska mysigt. En annan upptäckt var Peggens Glasscafé i Falkenberg! Så dit tycker jag att ni ska äta glass om ni har vägarna förbi! Och hur det blir för oss får vi se...

Helgen som varit

Vilken underbart lugn helg jag har haft. Det är fantastiskt skönt att vara hemma hos mamma och bara vara. Inga måsten, ingenting. Vi har väl egentligen inte gjort så mycket. Men i lördags badade jag i havet för första gången på länge. Senast var väl förra året när vi var i Båstad. Dit skulle jag för övrigt vilja åka till snart igen. Känns som utomlands fast i Sverige :)

Det värsta med att åka till Göteborg för min del är när jag ska åka hem. Jag blir alltid så ledsen över att återigen behöva lämna mamma! Saknar att ha henne vid min sida jämt. Hon är verkligen bäst min mamma!

Nu sitter jag på jobbet och när jag blickar på min post-it-lapp där jag har nedräkning till semestern så är det ju faktiskt 13 dagar kvar. Det går verkligen åt rätt håll. Imorse var det tungt!

Har ni haft en bra helg?


Glass

img_5318 (MMS)

Helt klart bästa isglassen!


Göteborg

img_3608 (MMS)

Vi är på väg till Göteborg nu! Vi brukar alltid stanna på det här stället utanför Vara och köpa något gott :)


Däckad

Blev inte mycket till bloggande igår. Somnade strax innan klockan åtta av migrän. Har ju varit så himla mycket på jobbet just nu. Så det är väl utmattning. Sov i alla fall till halv sju på morgonen!

Men idag är det nya tag! Hejja hejja!


Oldies

Jag blir så glad över att jag har börjat prata med folk som jag har umgåtts med under tidigare år. Antingen människor som jag har gått i samma klass med eller jobbat med men efter alla flyttningar tyvärr tappat kontakten med. Jag har nog Facebook att tacka det för. Alltíng blir ju så mycket enklare då. Och jag tror ni vet vilka ni är :) Så ingen nämnt, ingen glömd!

Puss på er alla <3


När jag kommit hem...

Hittade jag en tidning som kommit md posten! Visst, tack för tidningen. MEN det är ju klockan jag vill åt. Min premie!!



Innan jag kom hem...

Hann jag med en expresshopping! Jag måste verkligen vara grym på det! För vad jag kan leverera under press alltså! Och hade jag varit helt själv hade jag nog hunnit hitta massa annat också. Men det var ju någon som stressade där i bakgrunden :) Hittade tre saker som är presenter och som jag inte vill visa upp (inte för att jag tror att mamma lär läsa bloggen, men ändå) Hittade en rosa klänning som jag hade tänkt att använda som strandplagg i sommar och en svart klänning som jag ska ha på fredag när vi ska på begravning. Även lite krimskrams fick följa med hem!

Jag har tagit kort på det som blev inhandlat. Men jag inser att jag verkligen måste köpa en riktig digitalkamera. Bilderna är av väldigt dålig kvalité. Så som jag tror att jag nämnt förut, hojta gärna till om ni är duktiga på kameror för att ge mig tips och råd! Så än så länge får ni stå ut med dåliga bilder :)

Ikväll

Åhh vad jag längtar tills jag får åka hem! Det är såååå varmt och kvavt idag. Och inte kommer jag lyckas att övertala min kära att bada ikväll heller... Men han kanske vägrar, är det inte Allsång på Skansen idag? ;)


Världens bästa!

Efter en tuff arbetsdag så tyckte Joakim, världens bästa fästman, att jag förtjänade lite marängswiss! Tack, älskling! Är han inte bäst säg!



Sliiiit!

Mycket på jobbet just nu. Men jag giller't! :)

Hoppas ni har en bra måndag!

Slappardag

Det har allt varit dåligt med bloggandet idag, men jag har varit väldigt seg faktiskt. Igår kväll på Ankdammen var riktigt mysig! Caroline och hennes syster var väldigt duktiga på att sjunga! Vi åt god mat och efterrätten var helt i min smak! Men vad varmt det var. Klockan blev typ 21 och det var fortfarande 28 grader! Galet! Glömde även berätta att jag äntligen tagit det första doppet i Vänern! Wohoo!!

I eftermiddags var vi hos några vänner och firande Ann-Sofie som fyllder år. Hon hade bakat massa goda desserter. Hon är så himla duktig. Så det var mysigt att träffa dem. Inte sett dem på flera månader och snart kommer deras lilla pojke till världen!

Joakim och jag tog en promenad förut. Fortfarande varmt och kvavt. Men härligt med en promenad. Avslutade den med en välförtjänt CALIPPO COLA! Sammanfattningsvis kan jag våga påstå att dagen har varit rätt lugn och skön. I morgon väntar en ny vecka med fem dagars jobb. Hoppas det går fort nu...


Systrana syns inte i vimmlet


Hamnen, Ankdammen syns där också

Åhåå!! :)

Ankdammen

Nu ska vi gå bort till Ankdammen (en sommarrestaurang) som ligger vid hamnen i Karlstad för att äta lite mat och lyssna på Caroline Wärnefors Larsson och hennes syster som ska sjunga live! Ska bli riktigt mysigt!
Hopas ni har haft en underbar dag i solen!

När jag satt ute förut...

Försökte jag mobilblogga men det kom inte fram tydligen. Så jag skriver om inlägget så får ni låtsas att det det är ifrån förmiddagen.

Åh herregud vad ytliga människor det finns! Jag sitter längs med Pråmkanalen i Karlstad och njuter av vädret. Då kommer en kille med halvlångt och sliskigt hår och drar av sig tröjan och lägger sig på sin filt. Han smörjer in sig med barnolja och tar lite i håret och tar en klunk ur CocaCola light. Och så får han en telefonsamtal och säger på världens bredaste värmländskan; Jag sittööer vii Prååemkanalen och tänkte jämt om du var i närheten och skulle komme hit! (andra personen svarar) Och så tänkte jag avsluta solningen med en salladdd, avslutar han med!
Och där sitter jag alldeles ensam med min nyinköpta bok och en RIKTIG CocaCola! Haha!

Nyinköpt bok

img_2661 (MMS)

Nu blir det lite läsning i solen framtill att Joakim kommer hem från jobbet! Då blir det baaad  :)


RSS 2.0