Muffins

Nu har jag precis baka muffins. Det blev blåbär-hallon- och chokladmuffins. Hinner inte lägga upp receptet för det är dags för Ensam mamma söker och nybakade muffins så klart!

i.d.

Sådär ja, precis hemkommen från en mycket trevlig och mysig tur med J. Jag älskar att åka bil med honom. Det är så avslappnande och roligt! Vi åkte till Loka Brunn som jag skrev tidigare och där hittade jag ett Get Started Kit med mineralpuder från i.d. Jag har alltid velat prova dessa produkter men aldrig orkat köpa då jag känt att det varit lite väl dyrt. Men nu när jag ändå hade ett presentkort så passade jag på. Det ska bli kul att testa och se vad jag tycker. Använder ni mineralpuder? Och har ni några bra tips för applicering och så? Jag fick ju med en instruktionsbok- samt CD. Men alltid roligt att höra vad ni tycker...
Hiss eller diss?

Mot Loka Brunn

Vaknar upp med en smärta i ryggen, känns nästan som ryggskott men ändå inte. Jag trotsar smärtan och gör som vi har planerat idag, åka till Loka Brunn och handla upp mitt presentkort som jag fick förra julen. Vi kommer aldrig komma iväg på något spa och jag vill ju ändå utnyttja det. Så det blir till att se vad de har i shoppen. Är ju en bit att åka och hoppas att ryggen klarar av det! Men det tror jag.


Förresten... Ni har väl inte glömt att dra tillbaka klockan en timma? Ps En sån klocka skulle jag vilja ha. Snygg, eller hur?

Lata lördag

Nu är det färdig-latat för vår del faktiskt! Dags att göra sig iodrning och ta en sväng på stan. Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra riktigt. J ska på klassåterträff så jag ska väl ta och mysa till det här hemma. Funderar på att handla massa gottit och ha en myskväll! Det låter väl helt OK, eller vad säger ni? Vad ska ni hitta på?
J fick dessa när han fick sitt nya jobb!

Bilder från schlagerkvällen

Jag underhåller mig med att lägga ut några bilder från igår, annars hade jag somnat innan ens klockan slagit sju. Jag gillade verkligen dukningen och speciellt kandelaberna. Såg så glamoröst och vackert ut, enkelt och stilrent! Bra jobbat Projecta som hade anordnat hela eventet!

Fredagsreceptet

Jag har nu hittat recept på vad jag ska baka i helgen. Jag kom ju på den briljanta idén att jag inför varje helg skulle leta fram recpet på mat- eller bakverk och dela med mig här på bloggen. Så nu har jag letat och letat och äntligen kommit fram till att jag ska ha ett stort muffinsbak där hemma. Det blir bland annat Leilas blåbärsmuffins och dumlemuffins! Vi får se hur det blir... Jag håller er uppdaterade!



(Bild från recept.nu)


Lycka

Lycka för mig är när jag får sjukt mysiga sms av min älskling! Tack för att du finns!


Igår

Jag hade verkligen en mycket rolig kväll igår. Herregud alltså, det var verkligen väldigt längsesen jag skrattade och dansade så mycket! Det var verkligen toppen! Och J visade upp sina klockrena dansmoves. Konferencierna (heter det så?) var grymma och bandet likaså! Allt var perfekt anordnat, inga problem med något. Blev mycket schlager och mycket ABBA! Lägger upp bilder ikväll, har inte hunnit ladda över dem till datorn än.

Nu är jag på jobbet och kämpar med att hålla ögonen öppna, det går ganska bra men jag längtar ju tills klockan slår 16:45. Den saken är ju klar! Men det är lätt värt att vara trött och seg efter en sådan kväll! Jag har även kommit på en sak... Jag är exakt likadan som hon som är med i OLW-reklamen, ni vet hon som "är" flygvärdinna och kör bilen och ser helt psyko ut bara för att hon vill skynda sig hem för fredagsmyset och sjunger bland annat "om det är såååå det sista jag gööööööör" Sån är jag! Och så ser jag ut när jag kör hem på fredagarna. Hahahaha! Nu hittar jag ingen bild på hennne, men ni vet kanske vem jag menar?




Medan jag väntar

Sådär ja, jag hann!!! Trodde aldrig att jag skulle hinna hem för att göra mig iordning för ikväll. Och nu sitter jag här och väntar på att J ska höra av sig så jag kan traska bort till Nöjesfabriken. Det ska bli jätteroligt att träffa hans nya arbetskamrater. Och jag har hört att bandet som ska spela ikväll är väldigt bra, S.O.S - A tribute to ABBA! Hoppas ni får en trevlig torsdagskväll och så hörs vi imorgon igen!
Bjuder på en färsk ego-bild!

Väskan

Jag har glömt visa er väskan jag köpte i tisdags... Bilden är tagen med mobilkameran dock och är inte världens bästa kvalité. Men ni ser säkert hur den ser ut :)



Kaos

Imorse när jag kom till jobbet så fungerade ingenting och nu har larmet ballat ur också. Haha! Vilket kaos. Men det är tur att mitt humör är på topp i alla fall. Jag laddar inför en trevlig kväll med Js nya jobb och där temat är Abba-kväll! Är himla glad över att jag blev inbjuden. Det ska bli riktigt roligt att träffa gänget från Förarutveckling!


Inte så här ser det ut hos oss, men nästan! Haha!


Viktigt

En av alla saker som gör mig glad är bland annat när jag kommer till jobbet och arbetskamraterna säger att man ser så fin ut i de kläderna man har på sig. Och det hände idag, så tack E för dina fina kommentarer. Jag blev superglad! Jag tycker det är så viktigt att ge komplimanger till människorna i min omgivning, för tänk vad glad den personen kan bli. Och jag är nog ganska bra på att göra det, hoppas jag i alla fall. Det är roligt att göra en annan person glad! Är ni bra på att ge komplimanger?



(goolad bild)


Mystofflor

Förra hösten och vintern använde jag mina mystofflor hur mycket som helst. De är verkligen helt underbara och tog slut i affären på två röda... Så poppis var de. Och idag hade goaste Josefa lagt ut en bild på Facebook att hon köpt ett par tofflor och jag var bara tvungen att ha. Det blev en tur till Bergvik efter jobbet och inhandla ett par till mig. Det värsta jag vet är att vara kall om fötterna. Och jag är mer än nöjd med inköpet, eller inköpen rättare sagt... Jag köpte en väska och en kofta, kunde inte låta bli.

Tofflorna på den första bilden är från 2009 och den andra bilden är de som jag köpte idag. Visst är det mysiga detaljer på dem! Jag älskar "bollarna" och att det är kabelstickat!

Test

När ni läser detta är jag på väg hem från jobbet. Jag har ju insett att blogg.se börjat med tidsinställda inlägg så jag tänkte bara testa... Hoppas det fungerar. Mooohahhhaaa! Vi hörs förhoppningsvis senare :)


Du är min stjärna


Detta är något jag eventuellt kommer att klicka hem från Mika design (http://www.mikadesign.se) Jag brukar inte gilla massa krimskrams utan är mer för de stilrena julsaker. Men det jag funderar över om den kommer vara alldeles för stor för fönstret, den är 100 cm. Blir till att åka hem och mäta och diskutera med mannen! Men visst är det snyggt med en stor stjärna!?


En idé!

Jag har kommit på en sak... Jag brukar ju ganska ofta lägga upp recpet på mat som jag lagar men oftast på det jag bakar. Vad tror ni om att jag inför varje helg letar fram ett recept och lagar/bakar till det och så lägger jag upp det på bloggen? Att jag har det lite som en "grej" Hiss eller diss? Vad säger ni?


Glad

Idag är det tisdag och jag är glad över att J kommer hem. Han kommer visserligen hem sent men bättre det än inte alls. Men igår gick det väldigt bra att vara själv faktiskt, var nästan lite skönt. Jag som egentligen hatar att vara ensam hemma. Det var så gött att bara göra som JAG vill, äta den maten JAG vill, titta på det JAG vill på TV och äta MIN choklad med massa nötter i, haha. Jag brukar i och för sig få göra precis som jag vill ändå, även om han är hemma men jag tänker ju ändå alltid på att han ska ha det bra och kanske glömmer bort mig själv ganska ofta. Igår natt när jag släckte lampan så låg jag bara och kände tystnaden och slappnade av och vad bra jag sov. Men som sagt, väldigt glad över att han kommer hem!





Hoppas ni får en härlig tisdag underbara vänner ♥


Scones

På allmän begäran så lägger jag upp receptet på de Engelska choklad- och hallonsconesen jag gjorde i lördags. Receptet kommer från Leila Lindholm och finns även på recept.nu (det är där jag fått receptet ifrån) Och en sak till, jag tog liiiite mer choklad än vad som stod på recpetet. Och sen kan man ju faktiskt blanda i vad som helst, använd fantasin. Nästa gång tänkte jag prova med vit choklad istället... Det bör väl bli gott?

Ingredienser
dl vetemjöl
0.5 tsk salt
1.5 tsk bakpulver
0.5 dl råsocker
125 g kallt smör
1 ägg
2 dl mjölk
100 g hackad mörk choklad 70%
150 g frysta hallon
Vispat ägg och råsocker till pensling

Gör så här

1. Blanda vetemjöl, salt, bakpulver, socker i en bunke.

2. Tärna smöret och nyp ihop med de torra ingredienserna.

3. Vispa samman ägg och mjölk och hacka chokladen i små bitar.

4. Blanda vätskan och chokladen i de torra ingredienserna till en deg.

5. Blanda försiktigt i de frysta hallonen utan att de går sönder.

6. Platta ut degen till cirka 3 cm tjock på mjölat bakbord och stansa ut runda scones eller skär i trekantiga bitar.

7. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och pensla med uppvispat ägg och strö över lite råsocker.

8. Bakas i ugn 250 grader till gyllene färg, cirka 10 minuter.


Lycka till sötnosar :)


Argh!

Men suck!!!!!! Skrev ett inlägg som försvann! Orkar inte skriva om det just nu! Måste börja jobba! TACK HEJ!


Söndag

Sitter hos världens bästa svärföräldrar och småpratar med svärmor om allt och inget medan grabbarna byter däck på bilarna. Det är hur mysigt som helst och vi har precis ätit cupcakes som svärmor har bakat. Var hur gott som helst. Vi ska alldeles snart åka ut och titta på ett hus som vi sett på Hemnet... När jag kommer hem ska jag visa en bild på min fin-fina halsduk som jag stickat. Det är tydligen många som ville se den, haha! Men nu ska vi snart åka! Hoppas ni har en härlig söndag!

Vår lördag

Vi har varit helt däckade, rent ut sagt efter vår "lilla" brunch här hemma. Men det var verkligen supergott och jag kan ju bara avslöja att sconesen var HUR GODA SOM HELST! Det kommer jag att göra om fler gånger och bjuda på när jag får besök. Så om ni vill ha goda scones är ni mer än välkomna hit men säg gärna till innan och vill ni ha receptet så hojta till (Leila Lindholms recept) Snart är det dags för middag trots att vi fortfarande är mätta, men den lilla hungern smyger sig på och för ovanlighetens skull så blir det italienskt, skräll va!

(Klickbara)

Nu under eftermiddagen hade svärfar fixat att vi skulle få provköra en BMW X1 och den var riktigt bra faktiskt. Blir allt sugen på en ny bil. Men det får vänta, minst ett år till... Så jag fick trösta min köplust med ett par nya skinnhandskar istället. Riktigt snygga faktiskt. Jag kan inte heller ladda upp en bild på dem heller, varför vet jag inte. Hmm...

Brunch

God morgon alla fina! Denna lördagsförmiddag hade jag tänkt att ägna åt att förbereda en liten lördags-brunch här hemma. Jag har precis satt frallorna på jäsning och ska alldeles strax påbörja sconesen jag berättade om igår. Detta kommer bli riktigt gott tror jag... Eftersom jag älskar att baka så saknar jag faktiskt en KITCHEN AID i mitt kök. Det är något jag lätt kommer att investera i en vacker dag... Och en glassmaskin :) Det är ju så viktigt med bra redskap i köket för att kunna lyckas med matlagning och bakning.
Vit ska den vara

Helgbak

Inför varje helg brukar jag försöka plocka fram något nytt recept på något gottigt som jag kan baka. Min karl älskar scones och det betydligt mer än vad jag gillar det. Och så snäll som jag är brukar jag ändå baka det ganska ofta. MEN idag hittade jag ett recept som kanske gör att även jag kan äta mer än en liten bit och det är nämligen Engelska choklad- och hallonscones. Det låter väldigt gott i alla fall och imorgon tänkte jag provbaka eftersom vi ska ha lite hemmabrunch! Så den som bor i närheten och vill ha mat är mer än välkommen :)


Gott?



Italien

Jag längtar tillbaka...




Bikt-fredag!

Fredag idag och fredagskänslan har inte riktigt hunnit infinna sig men det är på gång så fort klockan blir liiiite mer! Jag har precis smällt i mig resterna av mitt lösgodis som jag köpte igår, åh jag blir så trött på mig själv. Att jag bara inte kan ge fan i att äta en massa godis och choklad. Choklad är verkligen min last och är absolut något jag måste försöka dra ner på. Men vad sjutton, det är ju så sjukt gott! Och det sägs ju att choklad är nyttigt (i lagom mängd antagligen, haha) i alla fall mörk choklad. Jag tror tyvärr att jag aldrig någonsin kommer kunna sluta äta choklad och varför sluta med något som gör en lycklig? Det ryktas om att Marabou har kommit ut med en vit chokladkaka........



CHOKLAD + Z = JÄVLIGT SANT


Varm choklad med grädde på

Sitter fortfarande på jobbet och slutar klockan 18 ikväll och detta pass känns såååååå oändligt. Men det får ju gå det med! Ikväll har vi i alla fall bestämt att vi ska ta en riktig långpromenad, dels för att det är gött att komma ut och gå lite samt att jag får hoppas att min konstanta huvudvärk släpper. När vi kommer hem efter promenaden har jag bestämt att vi ska dricka varm choklad med grädde på! Det gjorde vi alltid förr på vintrarna och jag saknar det lite. Jag ska också tända massa ljus och ha en riktig myskväll. Det gäller ju att försöka hitta på saker som piggar upp nu när det blir mörkt så fort!



(Googlad bild)


Nu kör vi

Äntligen är jag back in business... Ingen hit att vara hemma från jobbet så nu hoppas vi på friskare tag! Torsdag idag och snart helg, känns härligt (som vanligt) Jag uppskattar helgerna betydligt mer nu än vad jag gjorde förr eller rättare sagt tiden ihop med J uppskattas mer. Det är inte alltid så roligt och inte alltid så lätt när han åker iväg och är borta i flera dagar. Men det är bara att bita ihop och ibland är det faktiskt bra att man får känna på lite saknad. Jag tror man uppskattar varandra betydligt mer då och ser saker och ting ur ett annat perspektiv...



LOVE


Finaste

Jag har träffat Karlstads sötaste tjej idag. Den saken är väldigt lätt att konstatera! Vilken vacker liten tjej! Sagolik! Önskar er all lycka i framtiden och jag är den förste som vill sitta barnvakt :)

Avundsjuka?

Jag förstår verkligen inte vitsen med att förstöra andras tillhörigheter. Imorse upptäckte vi att någon/några medvetet förstört våra båda bilar. Jag blir så jävla förbannad rent ut sagt. Jag förstår inte att man inte kan få ha något ifred. Visst, jag håller med både mina svärföräldrar och min mamma som sa att det är jättetråkigt men bättre bilarna än att det hade hänt oss något. MEN jag tycker att det är så sjukt onödigt ändå. Kanske är det avundsjuka? Så till er idioter där ute, ge fan i våra bilar! Sådär nu har jag gnällt färdigt för idag och nu till något helt annat. Vi ska alldeles strax åka upp till Granhult och snosa en liten bebis, har ju aldrig träffat lilla S så nu är det änna dags. Vi hörs lite senare!

Chokladbollar

Det blev inget folkrace. Ingen av oss orkade så vi har haft hemmamys istället. Vi blev sugna på något sött förut så jag föreslog chokladbollar. Sagt och gjort och de blev hur goda som helst. Gjorde Per Mobergs recept och jag håller med honom med att man ska ha riktigt smör i och inget margarin. Men han skriver att han helst vill ha dem rullade i kokos, men där skiljer sig våra åsikter. Jag gillar pärlsocker.
Chokladmys

Folkrace?

Vi har precis ätit frukost och ja, jag vet det är sent. Men så får det faktiskt vara ibland, speciellt när vi hade en sådan trevlig och mysig kväll igår. Maten var god, men faktiskt inte lika bra som den brukar vara men med den servicen och den mysiga miljön så var det lätt värt varenda krona. Planerna idag har vi inte riktigt bestämt, eller jo... J försöker få med mig på någon folkracetävling. Får väl se om det blir så eller inte. Jag har aldrig varit på någon sådan tävling så kan ju bli kul att gå dit och titta, hans chef kör bland annat. Jag har ju varit med på STCC och WTCC ett x-antal gånger och vad jag har frusit vissa gånger. Men det är lite roligt faktiskt, inte att frysa alltså utan tävlingarna :)


Uppdatering: Förlåt Mickan, men jag glömde kameran hemma igår och därav inga bilder från kvällen :/

15 oktober

KÄRLEK

             


Firardagen

Nu är det verkligen full fart mot helgen och som jag har längtat. Förutom att världens bästa mamma fyller år idag så firar ju J och jag fyra år. Men det är ju helt sjukt vad tiden går fort, känslan och alla minnen är ju fortfarande så färska. Kommer ihåg alla sms, promenaderna, ja allt... Är så himla glad över att vi träffats och fortfarande har det lika underbart. Visst, allt är inte frid och fröjd jämt, men det är så det ska vara tycker jag. Man måste få vara lite oense ibland. Är väl bara hälsosamt? Men jag ser verkligen framemot kvällen på Habibi och deras goda mat. Jag ska bara ta och försöka överleva dagen på jobbet, haha! Och du J... Jag älskar dig min lilla mupp!



Denna fick jag av min underbara. Helt underbart luktar den. Jag älskar Armani-parfymerna.


IDAG...

...ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA MAMMA ÅR!


Sushi

Vi har precis ätit sushi som kommer från Happy Kitchen i Karlstad. Riktigt fräscht faktiskt men med en massa konstiga saker på. Kolla den där bruna saken där, någon som vet vad det är? Smakade sött och var inte alls god! Jag gillar laxen mest. Vilken är er favorit och gillar ni sushi överhuvudtaget?

Hittat på skrivbordet!

När jag kom tillbaka från min lilla rast i förmiddags möttes jag av en trisslott på skrivbordet. Men tror ni jag vann något? Ehh... Nej! Bättre lycka nästa gång :) Hade varit väldigt roligt dock att komma hem och säga att nu sticker vi låååååångt härifrån till varmare breddgrader!

Nästa gång kanske!


Habibi Lounge

Nu har min första rast på jobbet precis börjat och jag sitter och drömmer mig bort till morgondagen. J och jag firar fyra år tillsammans och vi ska ut och äta på vår favoritrestaurang. Den heter Habibi (http://habibilounge.se) och är en libanesisk restaurang och de gör den godaste libanesiska maten som jag ätit, förutom den mamma lagar så klart. Det är svårt att hitta sådana i Sverige men de lagar verkligen supergod mat och det smakar så nära Libanon man kan komma när man inte befinner sig där. Mysig inredning och så har de superbra service och det är ett stort plus. Och sen heter den ju "Habibi" vilket betyder älskling på arabiska! 



Bilderna är lånade från deras hemsida.


Konstiga jag

Jag har funderat över en sak... Jag pendlar ju varje dag i bil till och från jobbet. Och jag har kommit på mig själv att jag sänker ljudet på radion varje gång när jag får sms. Frågan är ju bara varför? Det är ju liksom fullkomligt onödigt, finns ju absolut ingen anledning till det. Haha! Ibland har man lite knasiga grejer för sig och denna var en av mina konstigheter. Har ni några såna saker för er?



Ett av våra knasiga sms och där jag faktiskt SÄNKTE ljudet! Och ja, jag har censurerat resten. Och ja, vi har dålig humor. Haha!


Tisdag

Seriöst, tisdagar måste nog vara den tråkigaste dagen på hela veckan! Till och med måndagar känns mer okej! När det är tisdag så är det så långt kvar till fredag och helgen känns så avlägsen. Det är så tokigt att det är så tycker jag. Jag önskar att jag kunde uppskatta varje dag lite mer än vad jag gör nu och tar vara på tiden lite mer. Men när man jobbar typ jämt (känns det som i alla fall) så är det svårt. Så det är bara att göra det bästa av situationen och försöka överleva dagen så är det helg snart igen.



(Google)


Miss tålamod, det är jag det.

Min mission den här veckan är att få klart min halsduk! Jag måste verkligen bli klar nu så jag kan börja på en ny. Men jag är så otålig. Jag förstår inte, inget tålamod har jag när det gäller såna saker. Jag vill att allt ska gå fort fort fort! jag har stickat typ en meter nu och bör sticka en meter till. Jag har ju inte stickat varje dag heller. På så sätt har det gått ganska fort ändå! Innan onsdag. Det är mitt mål! Så det så!


MMM

Måndag morgon och jag är mongotrött (de tre m:en. Det ska jag böra med. Haha!) Men det är i alla fall ny vecka och som brukar innebära nya tag och ny energi. Helgen har ju varit toppen, så jag borde ju vara laddad. Eller? Jag har i alla fall två etappmål denna vecka; onsdag för då kommer J hem igen och sen fredag då ska vi fira vår årsdag. Denna vecka hoppas jag går fort. Hoppas ni är laddade för nya utmaningar. Nu är det dags att sätta fart!


Zone-butiken i Skövde

Jag har ju glömt att visa bilder från Mickans fina butik som hon har i Skövde. Allt var i så fin ordning och härliga produkter i underbara färger. Har ni vägarna förbi så titta in där alternativt att ni går in på deras webbshop, http://mikadesign.se När jag flyttar till något större så kommer jag garanterat att besöka butiken igen för att shoppa i massor!

10.10.10

Vi har haft en riktigt härlig söndag älsklingen och jag. Här är några bilder från vår höstpromenad i förmiddags. Han har nu åkt till Falkenberg och kommer vara där tills på onsdag. Det är ju så tomt utan honom. Men jag längtar i alla fall till fredag, för då firar vi vår årsdag. Redan fyra år! Tiden går så fort.

(Här förlovade vi oss 2008, men då fanns inte bron)


Tveksam

Jag ligger fortfarande kvar i sängen med datorn i famnen och surfar runt på olika shoppingsidor. Hittade ett par stövlar men jag vet inte om jag ska beställa eller inte. Jag är lite tveksam så därför lägger jag inte upp dem än här på bloggen. De är nog lite ful-snygga. Men måste upp och göra mig i ordning nu. För snart får jag besök och vi ska ner på stan en sväng.

Fredag = mys

Vilken helt underbar fredag jag har haft hittills! Började dagen med att gå upp väldigt tidigt, trots semesterdag. Men var ju tvungen att hämta min racer från service-verkstan och bilen var allt i fint skick! Resten av förmiddagen tillbringades på stan tillsammans med hjärtat. Vi hade det riktigt mysigt! Nu ska jag ta och städa lite här hemma för imorgon så kommer bästa svägerskan och svåger hit. Sen ikväll så ska vi fira svägerskan och det ska bli riktigt trevligt. Var längesedan nu jag träffade alla och i vanlig ordning så kommer vi säkert ha jätteroligt! 

Puss på er alla söta :) 


Sött sött sött

Jag hade verkligen ingen lust att laga något storkok när jag kom hem sent från jobbet idag! Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att byta om till träningskläder och gick ut och gick en rask promenad. När jag kom hem så gjorde jag världens godaste amerikanska pannkakor, i alla fall om ni frågar J. Han älskar dem. Jag gillar inte lönnsirap, så jag tog lite Nutella och hallon. Det blev verkligen hur gott som helst.

Och en ännu bättre sak är att jag fick ledigt imorgon av världens bästa chef! Jag blev helt överlycklig när hon godkände det, speciellt när jag frågade sent på eftermiddagen idag. Så imorgon blir det en tur på stan. Min bästa svägerska har fyllt år och vi ska fira henne imorgon hos svärföräldrarna i Kristinehamn.
Vanliga pannkakor eller amerikanska?

3000 mil

Idag är min bil inlämnad för service. Den har gått 3000 mil och då var det änna dags. Men det jag ville säga är att jag måste verkligen tipsa om att ringa runt till olika service-verkstäder innan man bokar tid alltså. För jag höll på att bli blåst av en Peugeot-verkstad där de sa att min service skulle kosta cirka 5000 kronor och när jag ringde till en Peugeot-verkstad i Karlstad så skulle den vara mer än 2000 kronor billigare. För EXAKT samma service. Sjukt eller hur?!


Mina två favoriter (J får vara med på bild för jag blir så dålig på kort)


Ensam hemma

Vad skönt att det äntligen är torsdag! Veckan är snart slut och helgen närmar sig med stormsteg. Trots att jag har varit ensam hemma så har ändå veckan gått väldigt fort. J har varit i Falkenberg och utbildat sig inför sitt nya jobb som han har fått på Förarutveckling, gå in på deras sida vettja http://forarutveckling.se. Usch, jag tycker verkligen inte om att vara själv men det är väl en vanesak antar jag. Jag känner mig så töntig när jag känner så. Haha! Och jag tror också att det kan vara lite nyttigt för oss att vara själva också. I alla fall jag måste lära mig det. Och desto mysigare är det faktiskt när han kommer hem. Igår när jag kom hem efter jobbet så hade han varit och köpt en jättefin orkidé och lämnat en liten lapp på...


Sött va?


Jag vet...

...Jag har varit sämst på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Men jag har verkligen inte haft tid eller ork. Så förlåt mina vänner, men jag ska försöka bättra mig!

Idag i alla fall när jag kom till jobbet så pratade vi (som vanligt) om Halv åtta hos mig och gårdagens program och bland annat om den ena tjejen som aldrig hade ätit hummer. Min chef utbrister "VEM HAR INTE ÄTIT HUMMER LIKSOM?!", haha! Och där står jag som aldrig har ätit hummer i hela mitt liv, förutom hummersoppa (men räknas det?) och kläcker ur mig "jag har aldrig", så hon har nu i alla fall inspirerat mig till att prova. Så någon dag någon helg framöver så ska jag ta tag i detta och sätta mina klor i hummerns och se om det är något att ha!


 Den ser ju så otäck ut! Har ni ätit hummer förut?


Lördag

Eftersom jag haft en riktig tuff och trött vecka så hade jag verkligen sett fram emot att få sova ut idag, men icke! Vaknade vid halv sju och gick upp med J och fixade frukost och skickade iväg honom till Mantorp för att se STCC-finalen. Jag gick aldrig och la mig igen, istället tog jag tag i stickningen, har ju inte kommit igång under veckan eftersom jag jobbat och varit trött när jag kommit hem. Men nu är jag på g i alla fall och det är riktigt roligt! Jag har dock fått ringa mamma några gånger så hon har fått guida mig lite, världens bästa mamma! Jag önskar att vi bodde närmre varandra... Det är ju som det är just nu och man vet aldrig vad som händer i framtiden!

Det är allt en början på en halsduk, eller?

RSS 2.0