Budgettips

Jag ogillar verkligen fötter och det gäller även mina egna. Dels för att jag tycker att fötter är äckliga och för alla förhårdnader och torra hälar man får när man går i sommarskor. Så jag har hittat den perfekta lösningen för att få lena och fina fötter (tycker fortfarande inte om fötter, haha!). Så glöm verkligen alla dyra fotbehandlingar och testa dunderkuren för torra fötter!

Ett fotbad med lagom mycket Grumme Grönsåpa. Häll på med ganska varmt vatten och släng i fötterna i typ 20 minuter. Torka dem och fila sen ner dem och smörj med en fet fotkräm! Det är alltid lättare att fila dem när de är lite fuktiga. Fötterna blir väldigt lena och fina! Billigt som fungerar!

Såpa + ? = Sant?

Håller på och testar en sak... Berättar om hur det gick senare!

iPhone

Min iPhone är lätt den bästa telefonen ever. Jag kommer nog aldrig använda mig av något annat märke ever! Fatta hur mycket grymt man kan använda den till. Den senaste och bästa appen hittills i "nyttoväg" måste vara Handelsbankens-applikation. Man kan kolla saldo, göra överföringar m.m. Grymt bra! Inte en dag försent Handelsbanken!


Mongotrött!

Jag undrar vad som är fel med mig egentligen. Är så himla trött nu för tiden att jag knappt kan stå upp känns det som. Sen att det är alldeles för många dagar kvar till semestern gör inte saken lättare. Allt känns tungt. Men det gäller väl att vara positiv och se positivt på allt som händer och sker.

Det är mycket nu på jobbet också. Ringer som bara den och alla sommarvikarier som måste lära sig alla system och allt som hör jobbet till...


Sol sol sol!

Vilket väder det är alltså! Synd att jag måste sitta inne och jobba under dagarna bara. Hade helst av allt bara velat glassa runt i cabben, legat vid vattnet och solat och badat. Men nu har jag i alla fall räknat ut att jag har 23 ARBETSDAGAR kvar till semester. Hur gött är inte det?!

Nu är det snart lunch! Blir nog en glass!


Blää

Haft en tuff dag idag. Och inget gottish har vi hemma heller. Så nu blir det sängen så jag kan dränka mitt chokladbegär!

Hoppas på en bättre dag i morgon!

Måndag morgon!

Tillbaka på jobbet idag. Men suck vad trött jag är idag! Jag kommer nog somna innan dagen är slut. Näe, nu ska jag ta och räkna hur många dagar som det är kvar till semestern. Ska även sätta upp en post-it-lapp och kryssa för varje dag som går!

Ha en fin dag!


Den bästa helgen på länge?...

Ja, det har det verkligen varit. Jag har aldrig egentligen varit en "landet-person" men måste ha blivivt det på äldre dar!

Idag så träffade jag Josefa, en tjej som jag gick i samma klass som i högstadiet. Hon flyttade till Göteborg från Vingåker och vi fann varandra ganska snabbt där bland alla göteborgare (jag hade precis flyttat från Östersund då) Fram tills idag hade inte träffat henne på flera år. Så det var verkligen jätteroligt. Blev dock en snabbdejt men vad roligt vi hade... Om vi säger såhär, enkelriktade vägar är inte min melodi. Haha! Det får verkligen inte dröja till nästa gång vi ses! När jag kom tillbaka från byn hade världens bästa svärmor lagat jättegod mat! Hon är verkligen bäst! Tack för att jag fått komma in i er familj och fått lära känna er!

Nu är jag supertrött. I morgon är det jobb som gäller, jag har ungefär fyra veckor kvar. Sen är det semester som gäller! Längtar som aldrig förr! Förresten... Kan man jämföra pollenallergi med PMS? Humörmässigt alltså? :)

Lägger upp en intetsägande bild från igår när Joakim och jag åkte genom byn! Vingåker är inte så livat på kvällarna tydligen! Fast på trappan till höger berättade Josefa att hon hängde när hon var yngre :)

Underbart

Vi är fortfarande kvar i Vingåker. Svärföräldrarna har gått iväg till några bekanta. Så mitt hjärta och jag sitter ute på altanen och myser på vårt sätt. Dvs han vid en dator och jag vid en annan. Och ur högtalarna så spelas (håll i er nu) Kalle Moraeus!!! Haha! Känner mig vääääldigt gammal! Men det är verkligen jättemysigt!

Annars så har dagen varit ganska lugn. Suttit ute i solen och njutit. Vi var även iväg på fika hos några bekanta. Och där spelade vi badminton och vad duktig jag var ;) Måste sitta kvar från det att man var yngre och spelade det på gympan!
Lägger upp några bilder. Och ja, jag vet att kvalitén på bilderna inte är världens bästa! Men ni förstår poängen i alla fall :)
KÄRLEK!
MUPP
Mys på vårt sätt <3


Näe, nu går vi in tror jag! Börjar bli lite kyligt...

Igår

Vi hade verkligen en supermysig dag igår. Det är en tradition vi har fått till. Varje midsommarafton i tre år har Joakim och jag åkt till deras sommarställe i Vingåker för att fira midsommar med hans familj och deras släktingar. Stämningen är så fin och vi skrattar och har väldigt skoj ihop!

Idag blir nog en ganska lugn dag. Om vädret blir lite bättre så kanske vi åker och badar? :)
Nu blir det frukost som världens bästa svärmor har gjort! Hoppas ni hade en bra midsommarafton!

Mot Vingåker

img_3220 (MMS)

Nu tar vi cabben och åker iväg :)


Shopping

Efter att vi slutat jobbet åkte vi en sväng till köpcentret och expresshoppade! Hittade massa bra fynd på H&M till mig och en jättesnygg Peak-piké till Joakim på MQ. Inget fynd dock, men väldigt snygg! Vad tycker ni?

Jag inser även att jag verkligen måste köpa en digitalkamera. Den kameran som finns på min iPhone är inget att hurra för. Någon som vet en bra och prisvärd kamera så hojta gärna till!

Skärgården i Kristinehamn...

img_0324 (MMS)

I väntan på att Joakim ska sluta så tog jag en tur med cabben ut till Kristinehamns skärgård! Det är så härligt här! Älskar synen av båtarna, vattnet som glittrar av solen och skärgårdslukten! Mitt nästa stora inköp förutom en lägenhet så får det nog allt bli en båt! Japp, båt it is!


Lunch

Har precis kommit tillbaka till jobbet från en lunch med AM. Hon har jobbat tillsammans med mig sen första stund men slutade för några månader sedan. AM är verkligen en person som jag saknar här uppe. Saknar alla våra konstiga diskussioner och knasiga resonemang. Vi hade verkligen roligt när ví jobbade och hennes närvaro gjorde min tillvaro mycket enklare. Jag saknar både AM och M! Tur att jag får träffa er lite då-och-då!

Nu måste jag ta och köra igång med jobbet igen. Imorgon är jag ledig! Ska bli riktigt skönt. Vi ska fira midsommar i Vingåker med Joakims familj i underbara stugan! Och vädret ska ju bli kanon!

<3

Malteasers + Z = Sant

Efter jobbet var jag och handlade och kunde inte låta bli att bara gå förbi hyllan med massa Malteasers-påsar! Så det hamnade allt en påse i korgen! Jag förstår inte vad det är med det godiset. Det är ju en omöjlighet att bara äta en eller två kulor. Och hur illa man än mår tillslut går det ju ändå inte att sluta äta dem! Och okej, jag erkänner. Jag är en sucker för choklad och alla som känner mig vet att jag skulle göra nästan allt för choklad. Det är tur att jag har en fästman som också älskar choklad!

På tal om min underbara fästman så försökte jag övertala honom att vi eller rättare sagt att han skulle bada i Vänern i kväll. Men det gick han inte med på. Så istället så har vi mys hemma med tacos, Malteaser och Morden i Midsomer. Och jag tycker egentligen inte ens om den serien, plus att jag alltid lyckas somna. Men vad gör man inte för sitt hjärta!

Jobbar

Åh vad omotiverande det är att sitta inne och jobba när solen skiner ute. Funderar på om jag ska ta cabben på lunchen och köpa nån god sallad och sitta ute i gräset och bara njuta.

Uppdatering: Blev visst ingen sallad! Men blev allt lite cab och glass :)


Sommardoft

Ville bara säga att Escadas nya sommardoft luktar väldigt gott. Tyvärr försvinner lukten ganska snabbt! Men jag gillar den. Luktar godis :)

Så sant

I min kalender på jobbet står det ett citat för varje vecka. Dagens citat lyder; Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya.

Så sant som det är sagt, eller hur :)

Skutberget

Det finns inget bättre än att hitta på spontana saker. Idag åkte vi till Skutberget som ligger i Karlstad och tog en fika. Det är verkligen så fint där ute. När jag är vid vattnet så känner jag mig så lugn och avslappnad. Är kanske för att jag är född vid Medelhavets pärla?

Spontanutflykt!

img_6807 (MMS)

Skutberget


Smoothie

Är det något jag är grym på så är det nog att göra smoothie! Så himla gott och nyttigt! Hallon/Björnbär är min favorit!

Söndag

Hur mysigt är det inte att vakna en söndagsmorgon och höra hur regnet smattrar mot fönstret. Visst, jag önskar att solen kunde titta fram så jag kunde gå ut och sola och äta glass hela dagen. Men så positiv som jag är så tror jag att solen tittar fram snart ändå. Väderbruden på TV sa precis att det kommer komma in en högtrycksrygg över Sverige till veckan i alla fall. Alltid något ju :)
En sak som jag inte saknar i alla fall och det är snön...
En sak som jag i alla fall inte saknar och det är snön... Bilden är tagen på parkeringen på jobbet.

Uttråkad

Känns som om att rastlösheten har tagit över nu...
Vad gör ni ikväll?

Vackert

Åh så fint deras bröllop var!! Snart är det förhoppningsvis min tur att få min prins!


Snart är det dags...

Undra hur nervös Victoria är nu och för att inte tala om hur nervös Daniel lär vara! All lycka till er!


/Z

Testar att lägga upp bild via mobilen

img_5249 (MMS)

Test


Funderar

Hittar ingen applikation för iPhone som stödjer blogg.se. Vilket är mycket tråkigt och det verkar inte heller som om att blogg.se tänker skapa en inom den närmsta framtiden. Byta bloggportal?


Uppdatering: Tror jag fortsätter här så länge :)

/Z

God natt!

Kastar in handduken för ikväll! Imorgon är ju en stor dag ;) /Z


Lika som bär?


Kvällen

Vilken mysig kväll vi har! Vi åkte till huset på Slänten och har precis ätit klart! J stod för grillningen och jag för resten! Måste verkligen vara en killgrej det där med att stolt stå vid grillen och fixa köttet, manligt på något sätt! Enligt dem alltså ;)
Har även försökt komma igång att lägga upp bilder via min iPhone och blogga via den. Det gick mindre bra. Måste nog köpa en iPad när de släpps i Sverige...
Nu blir det Ben & Jerry's Half Baked! Hoppas ni har en trevlig kväll i regnet!
Bjuder på en gammal bild så länge!
Bjuder på en bild som är tagen för två veckor sedan!
/Z

Snart...

Är denna arbetsvecka slut. Ser framemot en riktig myshelg med mitt hjärta. Kommer garanterat få mersmak för att bo i hus i alla fall...

/Z


Rookie? -Ja visst!

Att blogga är en helt ny värld för mig. Men ska allt ge det ett försök!

Håll tillgodo till nästa inlägg!

/Z


RSS 2.0