Sheepherd

Dessa har verkligen fungerat perfekt denna smäck-kalla vinter... Helt klart värt pengarna men dock lite hala. Dessutom perfekta att ha när man känner för att vara lite mysklädd på jobbet. Passar fint till till en stickad tröja.



PS3

Måndag igen och snart är den slut! Åhh så skönt. Det har verkligen varit en superseg dag som har krupit fram. Men en positiv sak med denna dag är att vi har beställt ett Playstation 3 och vad jag längtar tills vi får det! Beställde med ett Singstar-kit också bland annat! Så det ska sjungas för fulla muggar på Herrgårdsgatan! Jag funderar på om vi ska ta och ha fest snart, hmm... Stackars grannar säger jag bara, haha!


Julafton

Det var verkligen en riktigt lyckad julafton igår hos de bästa! Mycket god mat och underbart sällskap så det kunde inte bli mycket bättre! Och julklappar blev det så klart, men vad får ni se sen. Hoppas ni hade det lika bra som jag. Lägger upp lite bilder från svärföräldrarnas hus. Julstämning de luxe. Nu ska vi snart åka till Kristinehamn igen, lutfisk står visst på tur.

Ha en underbar dag!


En dag kvar...

Åh vad dagarna går. Nu är det bara en dag kvar till julafton och en vecka kvar till nyår och tills min sista dag på jobbet. Allt går så himla fort så jag knappt hinner med. Men det känns ändå bra att börja ett nytt år med ett nytt jobb, jag ska ju åka iväg på en veckas utbildning det första jag gör. Och det ser jag framemot!

Igår kväll var vi hos lilla familjen på Granhult och hade lite julmys. Lilla S fick en julklapp och den var nog uppskattad. Tack för den goda maten och julgodiset. Jag tror nog jag kommer smyga mig upp dit snart igen för att knapra på de goda snickerskakorna, mums...

I eftermiddag kommer jag sluta lite tidigare, det är optikern som står på tur. Andra gången på tre dagar. Jag var där på undersökning i tisdags och ska dit på en liten koll till för att kunna beställa ett par glasögon. Suck, jag ogillar verkligen glasögon och känner mig inte alls fin i dem. Men det är nog en vanesak bara. Sen har jag inget annat val heller. Mina ögon mår verkligen inte bra och måste vila från linserna. Jag har valt ett par svarta plastbågar i märket Converse. Det blir nog bra detta tillslut...

Imorgon blir det firande hos bästa svärföräldrarna. Vart ska ni hålla hus?


Jobbet bjöd på "lite" julfika häromdagen. Hur mycket som helst!


Fjärde advent


Det är redan fjärde advent och snart julafton. Det känns riktigt bra. Jag längtar mest till att få umgås med nära och kära och vara lite ledig. Vi har precis slagit in alla julklappar och jag försöker få J att säga vad han har köpt till mig, men det är lättare sagt än gjort! Jag ogillar att jag är så nyfiken och frågar honom hela tiden men han är tyst som en mus och säger absolut ingenting. Det viktigaste är att han inte köper en liknande sak som han köpte för två jular sedan, jag tänker inte ens säga vad det var. Men bra var det i alla fall inte. Haha! A-M vet och hon skrattar gott varje gång. Jag tror stressen drog över min karl den julen och gjorde att han fick hjärnsläpp. Men det löste sig sen ändå, men vi fick oss ett gott skratt och det tackar vi för, haha!


Vi var faktiskt i Kristinehamn hos mina bästa svärföräldrar hela dagen idag och det var riktigt mysigt som alltid. Fick god fika och god söndagsmiddag! Är så glad att de finns i mitt liv. Världens bästa!


Soda.se

Inte världens bästa bild. Men alltid något. Soda i Karlstad var de som fick äran att klippa oss

Lördagsmys är också kung

En riktigt härlig och produktiv dag har det varit! Både J och jag var och klippte oss och vi blev faktiskt riktigt nöjda med våra frisyrer! Vi provade en helt ny salong och älskade servicen och deras vänlighet! Så dagen tillbringades mest på stan faktiskt och nu har vi soffhäng och varvar tv-tittandet med surfning på nätet! Jag fick även precis reda på att jag har vunnit på mika designs tävling, http://blogg.mikadesign.se gå in och titta vettja! Grymt roligt! TACK!
Det var med denna bild jag vann...

Rajtan-tajtan-fredag

Hej på er där ute i vinterlandet,

Sjukt dålig uppdatering från min sida, förlåt Sefa. Jag ska bättra mig, jag lovar! Men jag måste faktiskt hålla med Mickan i Skövde som har Skövdes bästa blogg http://secondchange.blogg.se (och inte SEXchange, som jag alltid råkar skriva. Haha) att det hinns inte med just nu. Ändå ska jag försöka skärpa mig! Nu är det i alla fall veckans bästa dag och ikväll så ska vi ÄNTLIGEN käka den berömda grillbuffén på Café Artist i Karlstad. Det blir bara J och jag och det ska bli så himla roligt. Visst vore det roligt om några andra hängde med men vi har ta mig tusan minst lika roligt bara han och jag. Men om någon känner sig manad och vill följa med så hojta till! Om ni vågar... Mohahhahhahhhaahhaaaaa!

Vad ska ni hitta på underbara människor?



(google)


En rastlös lördagsmorgon

J och jag hade en väldigt intressant konversation imorse. Han tycker att jag är alldeles för rastlös och ville att jag skulle ligga still i en halvtimme!!! Och i mina öron är det helt befängt! Jag skulle aldrig i hela mitt liv bara kunna ligga still så långe utan att kunna göra något. Jag är sjukt rastlös av mig. Det slutade med att han sa "men gå upp och baka något då". Snacka om att utnyttja situationen! Hahaha! Jag gick i alla fall upp och gjorde undebart goda "smörgåsar" Hittade fetaost, pitabröd och tomat i kylskåpet. Skivade osten och tomaterna och hettade upp en stekpanna med pyttelite olivolja och stekte dem cirka 2 minuter på båda sidor, och vips så hade vi en underbart god frukost. Jag måste väl även tillägga att jag inte gillar vanliga tråkiga ostmackor! Men sån är jag! Är väl för att jag har mina rötter från Medelhavet! Tyvärr hann jag inte få någon bild på dem. Så ni får nöja er med mina uppskurna clementiner som jag pressade. Och hur gott är inte det?!
Gott och nyttigt!

Shopping

Tänkte visa en del av de saker jag köpte idag. Jag hittade bland annat ett par nya mystofflor. De jag köpte för någon månad sen var inte alls lika mysiga som dessa. Sen blev det lite smycken också och nagellacket såg ni i det tidigare inlägget... Det andra krimskramset är ingen idé att visa upp :)

Nu ska jag börja med maten... Det blir en repris från förra helgen, oxfilé med hasselbakspotatis och två olika såser och sallad till så klart. Gott va!?


Deeply in Red with U

Härliga underbara fredag, eller hur!! Igår eftermiddag frågade jag jobbet om jag kunde ta ut en semesterdag och det var helt OK. Och man kan säga att jag har haft en rätt soft dag med egentid och shopping. Jag hittade några julklappar men kan absolut inte säga vad, haha. Och en massa annat roligt till mig själv. På vägen hem från stan gick jag in på Scandic Winn för att boka bord åt J och mig på Café Artist och nu ringde hon precis och sa att det var fullbokat. Usch, vad tråkigt. Vi kommer aldrig iväg dit ju. Men vi bestämde istället att vi kör en riktig lyxmiddag hemma istället och myser till det till Idol. Och det är inte fy skam det heller faktiskt. Nu ska vi åka och handla.

Vad ska ni hitta på?


"Deeply in Red with U" Denna hade jag tänkt ha ikväll...

Ingen bra morgon

Jag kan nog ha haft den sämsta morgonen ever. Jag blev på så dåligt humör så jag trodde jag skulle klättra på väggarna! Hittade absolut ingenting av det jag skulle ha med till jobbet, det vill säga iPhone, bilnycklar och skinnhandskar. Det slutar med att jag får med mig allt plus lite till minus en skinnhandske. Plus att bilen bråkade med mig... En ny bil liksom.  Men vi blickar framåt och är glada och hoppas på en trevligare dag och kväll.

Hur är ni på morgonen?


Oh my god!

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde efter jobbet!! Jag drog på mig träningskläderna och makade min roooumpa till gymmet!!! Det ni!!! Och det var tack vare C jag kom iväg. Så tusen tack för det. Hoppas på att det blir fler gånger nu. Vore så skönt att komma iväg! Förbereder mig på träningsvärk de luxe. Imorgon är det jobb som gäller. Igen... Hej hopp och sov så gott!

(google)

Glad

Nu är allt inlämat och klart! Det känns riktigt bra nu faktiskt. Kommer bli hur bra som helst och jag längtar tills jag får börja på ny kula och det passar sig så bra att jag slutar vid årsskiftet. MEN jag måste erkänna att jag är ledsen också. Känns så vemodigt. Jag har ju varit här i mer än tre år. Ibland måste man våga kasta sig ut för stupet och lämna tryggheten.



En av mina kollegor jag lämnar


Vinter + cykel = inte bra

Jag förstår verkligen inte vitsen med att cykla när det är så sjukt mycket snö ute och superhalt dessutom. Det är ju synd om de stackars cyklisterna. Imorse när jag åkte till jobbet så stannade jag vid ett trafikljus och tittade på när en stackars cyklist skulle travla sig över vägen. Det gick snarare bakåt än framåt. Länge leve bilen säger jag bara! Cykel är bra, missförstå mig inte... Men inte under vintertid. När vi bodde i Östersund så ställde vi alltid in cyklarna på vintern och tog fram dem på våren. Det var ju liksom en mysig grej, -nu är snön borta och så åker cykeln fram... Men så är det tydligen inte i de nedre regionerna av detta avlånga land.


Hahahahaha! (google)


Andra advent

Vi har haft en mycket lugn och härlig andra advent. Vi gjorde oss iordning och åkte en sväng till Kristinehamn och hälsade på svärföräldrarna. Alltid lika trevligt att sitta och prata med dem en stund. När vi åkte tillbaka till Karlstad så fick jag för mig att laga libanesisk mat och det blev underbart gott. Har ni provat libanesiskt någon gång? Har ni inte det så bör ni verkligen se till att göra det. Men se till att någon duktig tillagar ;)

Andra ljuset tänt.

YES YES YES

Okej, nu kör vi! Denna helg har varit en riktig firar-helg. Under hela förra veckan och denna vecka har jag ägnat åt att gå på jobbintervju (flera intervjuer för samma jobb) och att vänta. Men igår, på den sista intervjun, så fick jag reda på att jag fått jobbet på Lokaldelen. Det ska bli riktigt roligt och spännade med ett nytt jobb. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag är både nervös och glad, jag vet ju liksom inte hur det ska gå. Jag lämnar ju ändå en trygghet och det är änna dags för det nu. Man måste våga satsa för att vinna. Eller hur...? Och en sak till... JAG SLIPPER PENDLA!!!!!!!! Fy sjutton vad skönt det ska bli. Äntligen ett jobb i Karlstad och ett sätt för mig att få ett socialt liv igen. Som jag har längtat...

Och ikväll har vi haft C, P och lilla S på besök. Vi bjöd på oxfile, hasselbakspotatis och två olika såser. Och till efterrätt blev det hemmagjorda pepparkakor och lussekatter och tryffel med smak av champagne. Det blev riktigt gott alltihop. Tack för en fantastiskt rolig kväll med många härliga skratt och fina presenter.

Pepparkakor is the shit. Lussekatterna fick inte vara med på bild. Kämpa lussekatter kämpa.

Onsdagsmys

När jag vid sju-tiden ikväll svängde in hemma så hade jag absolut inte väntat mig att jag skulle få snosa en liten goding till bebis. Det var en mycket trevlig överraskning. Mer sånt tack :) Annars har det varit en ganska lugn dag på jobbet men herregud vad kallt det är. Imorse var det -20 när jag kom fram till Karlskoga. Helt sinnes faktiskt. Det är ju ändå "bara" första december. Undra hur kallt det kommer vara i januari... Det är bara att pälsa på sig. Hoppas ni har haft en härlig dag i kylan.

Detta var igår och -20 idag...

RSS 2.0