Ledigt

Snart är det äntligen dags för lite ledigt! Som jag har längtat!

Älskar den här bilden, haha!


Måndag

Skittråkigt. Skittråkig. Trött. Sliten. Men det är väl bara att tuta på. Blä! Gnällig idag, jag vet! Men det får jag vara!

Tack HEJ!

Underbara lördag

Vilken härlig dag vi har haft idag. Det var helt underbart att kunna sova tills jag vaknade av mig själv, vilket förvisso inte blev längre än till halv nio. Men ändå. Och sen att göra bara som man själv vill utan några måsten. Planen var att vi skulle till en julmarknad här i Karlstad men det blåste storm och regnade som bara den. Så jag bestämde mig för att åka och träna istället och åh vad skönt det var, trots att jag var seg. Vi gör ett nytt försök med julmarknaden imorgon! Så håll tummarna för bättre väder tack :)
Under kvällen här fick jag mig ett riktigt ryck och bakade lussekatter och när jag ändå var igång så slutade med att jag gjorde lite julgodis, chokladkola och tryfflar. Vi har precis haft adventsmys med fika här hemma, mannen och jag! Finns inte ord över hur glad jag är att ha en sådan fantastisk man vid min sida. Så mysigt att ha någon att dela allt med!
Hoppas ni har en härlig lördag i stormen.

TGIF

Åhå! Det tog bara mer än två dagar att lägga upp inlägget om promenaden. Verkar inte fungera så bra att blogga från mobilen! Någon annan som har testat?

Vad underbart att det är fredag idag, känner jag. Det har varit en slitsam vecka! Så jag startar den efterlängtade helgen med att träffa bästa C och sötaste S på lite fredagsmys på stan. Som jag har längtat!

Sitter och funderar på vad jag ska laga för middag ikväll. Någon som har lite tips? Förra fredagen lagade jag lammstek med hasselbakspotatis och rödvinssky. Hur gott som helst!



Promenad

Jag tänkte jag skulle testa och lägga upp ett inlägg via mobilen!

Idag efter jobbet fick träningskortet vila och det blev en promenad istället! Jag testade en app som man kan ladda ner, Runkeeper och den var verkligen hur bra som helst! Visar hur långt man går, kalorier m.m. Perfekt! Testa den vettja :)




RSS 2.0